Ontdek de ongerepte natuur aan de Franse Westkust. De Vendée is met zijn 240km lange kustlijn één van de vakantievriendelijkste regio’s van Frankrijk. Gezegend met vele uren zonneschijn, wordt de Vendée geassocieerd met heerlijke ontspanning, vrije tijd en ontdekkingen. De Vendée heeft ook een rijke historie, waarvan nog heel wat bewaard gebleven is. De sporen zijn vooral terug te vinden in het groene heuvelachtige binnenland, de Bocage. Er zijn diverse musea, historische...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
11/08/2019 t.e.m. 17/08/2019
7
995,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
29/09/2019 t.e.m. 05/10/2019
7
945,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
265,00

Omschrijving

Ontdek de ongerepte natuur aan de Franse Westkust. De Vendée is met zijn 240km lange kustlijn één van de vakantievriendelijkste regio’s van Frankrijk. Gezegend met vele uren zonneschijn, wordt de Vendée geassocieerd met heerlijke ontspanning, vrije tijd en ontdekkingen. De Vendée heeft ook een rijke historie, waarvan nog heel wat bewaard gebleven is. De sporen zijn vooral terug te vinden in het groene heuvelachtige binnenland, de Bocage. Er zijn diverse musea, historische monumenten, kastelen en abdijen te bezoeken. Maar ook de eilanden met hun ongerept erfgoed, de Marais Poitevin en de architecturale juweeltjes maken van dit departement een populaire trekpleister. De kust in de Vendée wordt dankzij de schittering ook wel “Côte de Lumière” genoemd ofwel de “Lichtkust”. Ook diverse culinaire specialiteiten zijn hier terug te vinden. De brioche Vendéen (zoet brood) zijn wellicht overbekend. Maar gezien de vele oesterkwekers komen we ook overal stalletjes met zeevruchten tegen. De combinatie van het culinaire met het culturele erfgoed en het prachtige landschap vormen een unieke basis voor uw vakantie !

Hotel

Ons hotel is ideaal gelegen in het hartje van de Vendée en tegenover het meer van Chantonnay. We worden hartelijk ontvangen door de familie Roger. De 60 comfortabele kamers zijn uitgerust met bad of douche, toilet, flatscreen-TV, telefoon en Wifi. Het hotel beschikt over lift, bar, terras, tennisbaan, sauna, Turks bad en overdekt zwembad. ’s Morgens ontbijtbuffet en ’s avonds gevarieerde 4-gangen menu’s.
Hôtel LE MOULIN NEUF ***

Extra inbegrepen voor deze reis

 • ALLE UITSTAPPEN
 • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
 • ALLE TOEGANGSGELDEN
 • BOOTTOCHT
Nieuw

Reviews

Zeer goed

Door Anoniem op 02 juli 2018

Prachtig cultereel en natuurlijke reis

Door Veerman M. op 30 juni 2018
 • De chauffeur en gids waren zeer goed. Alles voldeed aan verwachtingen
 • Het hotel lag in een zeer rustige omgeving. Voor ons goed en voor een ander mensen misschien minder.
 • De uitstappen waren verzorgd en genoeg vrije tijd
 • Het eten was lekker maar in het hotel soms iets fijner. Dat was een
 • Bij het ontbijt moest men betalen voor een gekookt ei. Nog nooit niet tegenkomen.

De vendée is een zeer mooie streek. Een nieuwe streek die we ontdekt hebben. Met culturele uitstappen en andere uitstappen aan, zee. Het weer is er goed. Ook groene weilanden zeer verschillend. Echt prachtig. Kortom deze reis is prima.

prachtige reis

Door Caroline en Albert op 17 oktober 2017
 • Alles was ok
 • Chauffeur en gids zorgde goed voor ons
 • geen

Prachtig hotel in een muis stille omgeving en mooie uitstappen

Geslaagd.

Door Anoniem op 17 oktober 2017
 • Hotelpersoneel was heel attentvol en probeerde de gestelde vragen op te lossen.
 • Mooie omgeving, bezoeken waren super.
 • Het mooie weer, maar dat hebben we natuurlijk niet in de hand.

Voor ons was het een mooie, geslaagd reis. Hebben ook al goede vrienden leren kennen. We gaan in de toekomst zeker nog mee met flamingo.

Terug naar boven