Ontdek de ongerepte natuur aan de Franse Westkust. De Vendée is met zijn 240km lange kustlijn één van de vakantievriendelijkste regio’s van Frankrijk. Gezegend met vele uren zonneschijn, wordt de Vendée geassocieerd met heerlijke ontspanning, vrije tijd en ontdekkingen. De Vendée heeft ook een rijke historie, waarvan nog heel wat bewaard gebleven is. De sporen zijn vooral terug te vinden in het groene heuvelachtige binnenland, de Bocage. Er zijn diverse musea, historische...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
13/06/2018 t.e.m. 19/06/2018
7
965,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
28/09/2018 t.e.m. 04/10/2018
7
925,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
265,00

Omschrijving

Ontdek de ongerepte natuur aan de Franse Westkust. De Vendée is met zijn 240km lange kustlijn één van de vakantievriendelijkste regio’s van Frankrijk. Gezegend met vele uren zonneschijn, wordt de Vendée geassocieerd met heerlijke ontspanning, vrije tijd en ontdekkingen. De Vendée heeft ook een rijke historie, waarvan nog heel wat bewaard gebleven is. De sporen zijn vooral terug te vinden in het groene heuvelachtige binnenland, de Bocage. Er zijn diverse musea, historische monumenten, kastelen en abdijen te bezoeken. Maar ook de eilanden met hun ongerept erfgoed, de Marais Poitevin en de architecturale juweeltjes maken van dit departement een populaire trekpleister. De kust in de Vendée wordt dankzij de schittering ook wel “Côte de Lumière” genoemd ofwel de “Lichtkust”. Ook diverse culinaire specialiteiten zijn hier terug te vinden. De brioche Vendéen (zoet brood) zijn wellicht overbekend. Maar gezien de vele oesterkwekers komen we ook overal stalletjes met zeevruchten tegen. De combinatie van het culinaire met het culturele erfgoed en het prachtige landschap vormen een unieke basis voor uw vakantie !

Hotel

Ons hotel is ideaal gelegen in het hartje van de Vendée en tegenover het meer van Chantonnay. We worden hartelijk ontvangen door de familie Roger. De 60 comfortabele kamers zijn uitgerust met bad of douche, toilet, flatscreen-TV, telefoon en Wifi. Het hotel beschikt over lift, bar, terras, tennisbaan, sauna, Turks bad en overdekt zwembad. ’s Morgens ontbijtbuffet en ’s avonds gevarieerde 4-gangen menu’s.
Hotel LE MOULIN NEUF ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
  • BOOTTOCHT
Nieuw
Terug naar boven