De bergen van de Jura laten je rustig kennismaken met een bijzonder landschap, gelegen op de grens Frankrijk-Zwitserland. Terecht wordt deze perfecte oase van rust ook wel “het groene hart van Europa” genoemd. Het Juramassief is een middengebergte dat niet hoger stijgt dan 1700m. De prachtige dalen met bossen, de uitgestrekte vlaktes, de spectaculaire kloven met watervallen, de ondergrondse meren en de vele andere meren maken de Jura tot iets unieks en...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
30/01/2020 t.e.m. 04/02/2020
6
775,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
145,00

Omschrijving

De bergen van de Jura laten je rustig kennismaken met een bijzonder landschap, gelegen op de grens Frankrijk-Zwitserland. Terecht wordt deze perfecte oase van rust ook wel “het groene hart van Europa” genoemd. Het Juramassief is een middengebergte dat niet hoger stijgt dan 1700m. De prachtige dalen met bossen, de uitgestrekte vlaktes, de spectaculaire kloven met watervallen, de ondergrondse meren en de vele andere meren maken de Jura tot iets unieks en intrigerend. Luister naar de stilte, verras je ogen en zet je smaakpapillen aan het werk : al je zintuigen worden immers wakker geschud in de bergen van de Jura ! Rechts dennenbomen, links dennenbomen en daar tussenin een sneeuwwit knisperend deken. Stel, je bent geen skiër maar houdt wel van de winterse charme met fraaie landschappen, krakende sneeuw onder je voeten en warme wijn om je op te warmen, dan zijn de “Montagnes de Jura” de ideale bestemming. Niets ontspant meer dan een wandeling dwars door deze natuur. Ook op gastronomisch vlak heeft deze regio veel te bieden : gerenommeerde kazen, gerookte vleeswaren en de Jurawijnen zijn de culinaire troeven van deze streek. We verblijven in het dorpje Malbuisson, gelegen aan het meer van St.-Point, het 3de grootste natuurlijke meer van Frankrijk.

Hotel

Dit comfortabele hotel is uniek gelegen op 50m van het meer en wordt reeds generaties uitgebaat door de familie Chauvin. Alle kamers zijn gezellig ingericht en beschikken over bad of douche, toilet, haardroger, flatscreen-TV, telefoon en WiFi. ’s Morgens is er een rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds een uitstekend driegangenmenu, 1x in de week kaasfondue in “Le restaurant du Fromage”.
Hôtel LE LAC ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
  • KOETSENTOCHT
  • LIFT METABIEF
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
Nieuw
Terug naar boven