Dit weekend verblijven we in de geliefkoosde bestemming van vele Vlamingen, de Champagne. Deze prachtige streek schenkt haar naam aan een heerlijke en edele drank. Zonder Dom Pérignon hadden we deze godendrank waarschijnlijk nooit gekend. De belangrijkste stad is Reims, en deze bezit dan ook een rijk verleden. Menige Franse koningen werden hier gedoopt. Naast enkele waardevolle momumenten zoals de kathedraal, het Aartsbisschoppelijk Paleis en het Koningsplein is Reims een...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
08/12/2018 t.e.m. 09/12/2018
2
395,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
45,00

Omschrijving

Dit weekend verblijven we in de geliefkoosde bestemming van vele Vlamingen, de Champagne. Deze prachtige streek schenkt haar naam aan een heerlijke en edele drank. Zonder Dom Pérignon hadden we deze godendrank waarschijnlijk nooit gekend. De belangrijkste stad is Reims, en deze bezit dan ook een rijk verleden. Menige Franse koningen werden hier gedoopt. Naast enkele waardevolle momumenten zoals de kathedraal, het Aartsbisschoppelijk Paleis en het Koningsplein is Reims een commerieel centrum met vele winkels. In december bevindt zich hier de 3de grootste kerstmarkt van Frankrijk.

Hotel

Dit familiale hotel ligt in een rustige omgeving en is gevestigd in een voormalige boerderij. Alle ruime en comfortabele kamers zijn met zorg ingericht en voorzien van douche, toilet, haardroger, flatscreen-tv en gratis WiFi. Buitenzwembad met ligstoelen. Het restaurant heeft een uitstekende reputatie en verwent ons ’s avonds met een gastronomisch 4-gangenmenu. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet.
Hôtel AUBERGE DES MOISSONS ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw
Culinair Weekend
Terug naar boven