3 prachtige steden in één adem: METZ-NANCY-VERDUN De zeer aangename regio Lotharingen is gelegen in het noordoosten van Frankrijk, aan de grens met Duitsland en Luxemburg. Vlakbij en toch ongekend, wat enigszins jammer is want Lotharingen heeft 3 zeer interessante steden : Metz, Nancy en Verdun. De keizerlijke stad Metz heeft een aangenaam oud centrum dat grotendeels autovrij is, een prachtige kathedraal en het moderne Centre Pompidou. Nancy is een zeer levendige stad met het verbluffende...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
26/07/2021 t.e.m. 30/07/2021
5
855,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
185,00
Budget inkomgelden ±
55,00

Omschrijving

3 prachtige steden in één adem: METZ-NANCY-VERDUN De zeer aangename regio Lotharingen is gelegen in het noordoosten van Frankrijk, aan de grens met Duitsland en Luxemburg. Vlakbij en toch ongekend, wat enigszins jammer is want Lotharingen heeft 3 zeer interessante steden : Metz, Nancy en Verdun. De keizerlijke stad Metz heeft een aangenaam oud centrum dat grotendeels autovrij is, een prachtige kathedraal en het moderne Centre Pompidou. Nancy is een zeer levendige stad met het verbluffende Stanislasplein en zijn gebouwen in Art Nouveau stijl. Verdun is dan weer een belangrijke naam in de Franse geschiedenis en getuige van één van de zwaarste veldslagen van WOI, met meer dan 750.000 doden. Tot op de dag van vandaag staat deze veldslag symbool voor de zinloze slachting van mensenlevens. Door diverse oorlogen was deze regio dikwijls betrokken tot een soevereiniteitswissel tussen de landen Duitsland en Frankrijk.

Hotel

Ons hotel is ideaal gelegen in het centrum van Metz, vlakbij het museum voor Moderne Kunsten en Centre Pompidou. Alle ruime kamers zijn uitgerust met bad/douche, WC, haardroger, safe, zitbank, flatscreen-TV, telefoon, airco en WiFi. Verder beschikt het over bar & restaurant, receptie, lift, buitenzwembad en fitnessruimte. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet, ’s middags en ’s avonds 3-gangendiner.
NOVOTEL METZ CENTRE ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE MAALTIJDEN VANAF DE EERSTE DAG 'S MIDDAGS TOT DE LAATSTE MIDDAG
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
Nieuw
Wijn bij alle maaltijden inbegrepen
Terug naar boven