De Gers is gelegen in het Zuidwesten van Frankrijk en is het gebied tussen Toulouse en Bordeaux. Deze regio heeft werkelijk alles te bieden : schitterende en glooiende landschappen, karaktervolle geuren en klanken, puur genot voor alle zintuigen, maar ook pareltjes van vestingsteden en ommuurde dorpjes. Geen enkele regio in Frankrijk telt zoveel mooie dorpjes als hier, en allen willen ze hun erfgoed intact houden. Hier ontdekken we een ware rijkdom van...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
19/06/2018 t.e.m. 26/06/2018
8
1.285,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
12/08/2018 t.e.m. 19/08/2018
8
1.295,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
295,00

Omschrijving

De Gers is gelegen in het Zuidwesten van Frankrijk en is het gebied tussen Toulouse en Bordeaux. Deze regio heeft werkelijk alles te bieden : schitterende en glooiende landschappen, karaktervolle geuren en klanken, puur genot voor alle zintuigen, maar ook pareltjes van vestingsteden en ommuurde dorpjes. Geen enkele regio in Frankrijk telt zoveel mooie dorpjes als hier, en allen willen ze hun erfgoed intact houden. Hier ontdekken we een ware rijkdom van een eeuwenoude geschiedenis. Een van de beroemdste inwoners (weliswaar fictief) aller tijden is wellicht D’Artagnan. Naast Athos, Aramis en Porthos was hij de 4de Musketier uit het verhaal van Alexandre Dumas. De bekendste streekproducten zijn : de Cassoulet van Toulouse, confit, de foie gras, de wilde paddestoelen, de fruitige witte wijnen (Côtes de Cascogne) en niet te vergeten de alom bekende Armagnac. Dit departement registreert tevens de meeste zonnige dagen van Frankrijk. Als verblijfplaats hebben we Nogaro uitgekozen.

Hotel

Dit gezellige hotel biedt 49 geluidsdichte moderne kamers, allen uitgerust met bad of douche, toilet, haardroger, airconditioning, TV en Wifi. Het hotel wordt omgeven door een tuin en heeft een buitenzwembad, tennisbaan, sauna en fitnessruimte. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds verwent de patron “Maître Restaurateur” ons telkens met een gevarieerd 4-gangen diner. 1x gastronomisch diner, 1x dansdemonstratie “de Gasconne”.
Hotel SOLENCA ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
  • BOOTTOCHT
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw
Terug naar boven