Arles – Avignon – Lyon – Camargue – Aix-en-Provence – Mâcon – Vercors – Isle sur la Sorgue. Een cruise op twee van de meest fascinerende rivieren van Frankrijk is werkelijk een unieke ervaring. Al varend geniet U van de rust op het water en een onbelemmerd uitzicht op het rivierlandschap. U zult naast vele charmante landschappen ook idyllische steden kunnen aanschouwen en tevens vele wijngaarden. Tijdens deze cruise bezoeken we de pelgrimsstad Le...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
09/08/2022 t.e.m. 16/08/2022
8
1.525,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
445,00
Toeslag Bovendek
155,00

Omschrijving

Arles – Avignon – Lyon – Camargue – Aix-en-Provence – Mâcon – Vercors – Isle sur la Sorgue. Een cruise op twee van de meest fascinerende rivieren van Frankrijk is werkelijk een unieke ervaring. Al varend geniet U van de rust op het water en een onbelemmerd uitzicht op het rivierlandschap. U zult naast vele charmante landschappen ook idyllische steden kunnen aanschouwen en tevens vele wijngaarden. Tijdens deze cruise bezoeken we de pelgrimsstad Le Puy-en-Velay, Arles, Chalon, de Pausenstad Avignon maar ook Lyon. Deze derde grootste Franse stad is fraai gelegen op de samenvloeiing van de beide rivieren en een groot deel van de stad is bekend als werelderfgoed van de Unesco. Al dit moois in combinatie met de ongeëvenaarde sfeer aan boord van ons cruiseschip maken van deze reis iets unieks ! Om veiligheidsredenen tijdens de vaart, zijn de rederij en de kapitein van het schip als enigen bevoegd om het programma van de cruise te wijzigen.

Hotel

De MS Rhône Princess vaart op de rivieren Rhône en Saône, van Bourgondië tot de Provence, tussen natuurpracht, culturele rijkdommen en gastronomische lekkernijen, en vaart doorheen prachtige landschappen, behoord deze boot tot één van de mooiste en best bewaarde in Frankrijk. De MS Rhone Princess is een 4 anker schip met een menselijke dimensie van 110 meter lang en 11,40 meter breed. Het biedt plaats aan voor 138 passagiers, in 69 kajuiten over twee dekken. Elke van hen heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. De vele oranje en chocolade tinten van de decoratie, evenals het prachtige houtwerk en gouden plafonds, bieden een authentieke, warme en gastvrije sfeer aan. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden tijdens de reis worden geserveerd, biedt verfijnde keuken aan in een geraffineerde omgeving, waar u door de grote ramen volop van het panoramisch uitzicht kunt genieten. Op hetzelfde dek is ook de salon / bar met een dansvloer aanwezig. Het zonnedek is de ideale plek om te ontspannen en het landschap te bewonderen. Hier kunnen passagiers genieten van comfortabele ligstoelen, evenals een grote schaduwrijke zone.
CroisiEurope "MS RHÔNE PRINCESS" 4 ANKERS

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • AAN BOORD TAFELDRANKEN
  • KOFFIE BIJ IEDERE MAALTIJD AAN BOORD
  • DIVERSE DRANKEN AAN DE BAR VAN HET SCHIP ( UITGEZONDERD CHAMPAGNE EN WIJNKAART)
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Unieke Cruise
Terug naar boven