Wales staat bekend om zijn adembenemende landschappen met veel kastelen en authentieke en historische dorpen. Wales behoort dan wel bij het Verenigd Koninkrijk, maar het heeft zijn eigen taal. De Welshmen spreken als enige volk in het Verenigd Koninkrijk nog de oude taal, waar ze heel trots op zijn. De Keltische invloeden zijn sterk terug te vinden in de cultuur. Het kent ook vele mythen en volkslegenden, denk maar aan Koning Arthur en...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Groot-Brittannië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
21/07/2019 t.e.m. 26/07/2019
6
1.045,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
325,00
Budget inkomgelden ±
50,00

Omschrijving

Wales staat bekend om zijn adembenemende landschappen met veel kastelen en authentieke en historische dorpen. Wales behoort dan wel bij het Verenigd Koninkrijk, maar het heeft zijn eigen taal. De Welshmen spreken als enige volk in het Verenigd Koninkrijk nog de oude taal, waar ze heel trots op zijn. De Keltische invloeden zijn sterk terug te vinden in de cultuur. Het kent ook vele mythen en volkslegenden, denk maar aan Koning Arthur en de tovenaar Merlijn. Wales ligt aan de westkant van Groot-Brittannië en heeft qua natuurschoon de bezoeker enorm veel te bieden. De streek van de Snowdonia Mountains wordt soms ook wel “Schotland in het klein” genoemd. We verblijven in Llangollen, gelegen in het graafschap Denbighshire. Dit plaatsje is vernoemd naar een oude monnik, St. Collen en bezit een 14de eeuwse brug, één van de “7 wonderen van Wales”.

Hotel

Dit hotel is prachtig gelegen in een rustig en idyllisch decor aan de rivier Dee. Het combineert de traditionele charme en de aantrekkelijke kenmerken van een 19de eeuws gebouw met eigentijdse klasse. Alle 46 moderne kamers zijn uitgerust met bad/douche en toilet, haardroger, Wifi, satelliet-TV en telefoon. In de nieuw gebouwde vleugel kunnen we genieten van uitgebreide gratis spa-faciliteiten (zwembad met hydrotherapie, sauna en stoombad). Diverse behandelingen mogelijk mits betaling. Op het gezellig terras kunnen we nagenieten van onze dag. ’s Morgens uitgebreid onbijtbuffet en ’s avonds 3 gangen keuzemenu.
Hotel WILD PHEASANT ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
Nieuw
Terug naar boven