Verbluffend ! Indrukwekkend ! Prachtige regio ! Ongelofelijke ontvangst ! Dit zijn maar enkele van de vele lovende woorden die onze klanten spraken bij hun terugkeer van hun verblijf in het zonnige Alta Valtellina en het Nationaal Park Stilfserjoch de voorbije jaren. Daarom wordt het hoog tijd om deze prachtige Italiaanse Alpen te gaan ontdekken in de winterperiode. Het mooie Alta Valtellina is gelegen in het uiterste Noorden van Lombardije en...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Land:
Italië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
23/03/2019 t.e.m. 01/04/2019
10
1.175,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
225,00

Omschrijving

Verbluffend ! Indrukwekkend ! Prachtige regio ! Ongelofelijke ontvangst ! Dit zijn maar enkele van de vele lovende woorden die onze klanten spraken bij hun terugkeer van hun verblijf in het zonnige Alta Valtellina en het Nationaal Park Stilfserjoch de voorbije jaren. Daarom wordt het hoog tijd om deze prachtige Italiaanse Alpen te gaan ontdekken in de winterperiode. Het mooie Alta Valtellina is gelegen in het uiterste Noorden van Lombardije en wordt terecht tot de meest charmante skigebieden van Italië gerekend. Deze regio is voor velen nog een onbekende streek maar wel uitermate geschikt om mooie uitstappen en wandelingen te maken doorheen de besneeuwde winterlandschappen. We bezoeken o.a. het taksvrije Livigno, Bormio met zijn warmwaterbronnen, maar de klap op de vuurpijl wordt ongetwijfeld onze tocht met de “Bernina Express” doorheen de prachtige bergwereld. Uiteraard verblijven we in het uitstekende hotel Miravalle waar we hartelijk ontvangen worden door de familie Lazzeri. Authentieke Italiaanse gastvrijheid ten top !!

Hotel

Na de hartelijke ontvangst van de familie Lazzeri voelen we ons hier onmiddellijk thuis. Alle 42 kamers zijn voorzien van bad/douche en toilet, satelliet-TV en telefoon. Verder beschikt het hotel over een bar, pizzeria, restaurant, sauna, solarium, dampbad en whirlpool. ’s Morgens starten we de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds wordt een verzorgd 3-gangen menu met saladebuffet geserveerd.
Hotel MIRAVALLE ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • KABELBAAN BORMIO
  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
  • TREINRIT MET BERNINA EXPRESS
Top Bestemming
Opnieuw in ons programma
Terug naar boven