De romantische stad Venetië spreekt tot ieders verbeelding ! Sinds 1987 staan Venetië en zijn lagune op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Tijdens ons uitgebreid bezoek ontdekken we het San Marcoplein met de prachtige basiliek. Deze basiliek wordt terecht als één van de mooiste kerken van Europa beschouwd en een mooi voorbeeld van Byzantijnse kunst. Natuurlijk krijgen ook het Canal Grande, het Dogenpaleis, de Rialtobrug, … de nodige aandacht. Tijdens ons...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Italië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
02/04/2018 t.e.m. 10/04/2018
9
1.595,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
345,00
Toeslag Bovendek
175,00

Omschrijving

De romantische stad Venetië spreekt tot ieders verbeelding ! Sinds 1987 staan Venetië en zijn lagune op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Tijdens ons uitgebreid bezoek ontdekken we het San Marcoplein met de prachtige basiliek. Deze basiliek wordt terecht als één van de mooiste kerken van Europa beschouwd en een mooi voorbeeld van Byzantijnse kunst. Natuurlijk krijgen ook het Canal Grande, het Dogenpaleis, de Rialtobrug, … de nodige aandacht. Tijdens ons bezoek aan de eilanden Murano en Burano trekken de kleurrijke façades meteen onze aandacht. De eilanden staan bekend voor hun glasblaaskunst en kantwerk. Daarnaast bezoeken we ook de historische steden Padova, Ferrara en Bologna. Gezien het schip aangemeerd ligt op slechts enkele honderden meters van het San Marcoplein kunnen we ook ’s avonds de unieke sfeer van deze magische stad opsnuiven !

Hotel

We varen met de ms “Michelangelo”. Alle 78 buiten-kajuiten zijn voorzien van douche en toilet, haardroger, kluis, radio en TV. Het schip is uitgerust met centrale verwarming en airconditioning, Wifi, restaurant, salon met dansvloer, groot zonnedek met ligstoelen en winkeltje. Het ontbijt is in buffet-vorm en de overige uiterst verzorgde culinaire maaltijden worden opgediend.
CroisiEurope - ms "Michelangelo"

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • AAN BOORD TAFELDRANKEN
  • KOFFIE BIJ IEDERE MAALTIJD AAN BOORD
  • DIVERSE DRANKEN AAN DE BAR VAN HET SCHIP ( UITGEZONDERD CHAMPAGNE EN WIJNKAART)
Nieuw
Unieke Cruise
Terug naar boven