Welkom in het schilderachtige Veneto! Deze prachtige streek ligt in het Noordoosten van Italië en wordt niet alleen gekenmerkt door een rijke fauna en flora maar herbergt meerdere historische steden zoals Venetië, Verona, Padova en Ravenna. We bezoeken uiteraard uitvoerig de wereldbekende Dogenstad Venetië, met zijn rijke cultuur en geschiedenis en de typische kanalen, gondels en de vele bruggen. ...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Italië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
30/09/2021 t.e.m. 09/10/2021
10
1.445,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
265,00
Budget inkomgelden ±
45,00

Omschrijving

Welkom in het schilderachtige Veneto! Deze prachtige streek ligt in het Noordoosten van Italië en wordt niet alleen gekenmerkt door een rijke fauna en flora maar herbergt meerdere historische steden zoals Venetië, Verona, Padova en Ravenna. We bezoeken uiteraard uitvoerig de wereldbekende Dogenstad Venetië, met zijn rijke cultuur en geschiedenis en de typische kanalen, gondels en de vele bruggen. Natuurlijk mag een bezoek aan de andere eilanden in de lagune niet ontbreken : Murano, Burano en Torcello. In Murano bezoeken we een glasblazerij, waar ambachtelijk glas gemaakt wordt. Laat U zich verleiden om in de vele boetiekjes een glazen juweeltje op de kop te tikken? Op Burano bewonderen we de kleurrijke huisjes, misschien zien we nog wel een vrouwtje buiten kantklossen. In Verona ontdekken we de beroemde bezienswaardigheid : het balkon van Romeo en Julia. In Ravenna genieten we van de historische stad en de schitterende mozaïeken van San Vitale. In de prachtige universiteitsstad Padova bezoeken we uiteraard het heiligdom van H. Antonius. We verblijven op het kleine schiereiland Sottomarina, ideaal gelegen om de omgeving grondig te ontdekken. Dit wordt zeker een ideale mix voor een onvergetelijke vakantie !

Hotel

Dit mooie 4* hotel heeft een prima ligging aan de Golf van Venetië. De kamers zijn comfortabel in-gericht en hebben allen bad of douche, toilet, haardroger, satelliet flatscreen-TV, airco en Wifi. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, terras, 2 buitenzwembaden en een hot tub. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds krijgen we een gevarieerd en verzorgd 3-gangen menu geserveerd.
Hotel LE TEGNUE ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • BOOTTOCHT NAAR VENETIË
  • MINI CRUISE IN DE LAGUNE
Nieuw
Topreis
Terug naar boven