De Povlakte wordt in ruimere zin gebruikt voor heel het noorden van Italië maar is in feite het vlakke land rond de rivier de Po. Deze vlakte is van oorsprong altijd al één van de meest vruchtbare streken van het Middellandse zeegebied geweest en is ook een dichtbevolkt gebied. Deze regio heeft naast een apart karakter ook een eigen dialect. We logeren in dé Renaissance-stad van Noord-Italië, Parma. Dit is de stad van...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Italië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
10/05/2018 t.e.m. 19/05/2018
10
1.475,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
31/08/2018 t.e.m. 09/09/2018
10
1.495,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
345,00

Omschrijving

De Povlakte wordt in ruimere zin gebruikt voor heel het noorden van Italië maar is in feite het vlakke land rond de rivier de Po. Deze vlakte is van oorsprong altijd al één van de meest vruchtbare streken van het Middellandse zeegebied geweest en is ook een dichtbevolkt gebied. Deze regio heeft naast een apart karakter ook een eigen dialect. We logeren in dé Renaissance-stad van Noord-Italië, Parma. Dit is de stad van Verdi, nergens in Italië is de passie voor opera zo groot en het decor zo schitterend als in deze gezellige kunststad Parma. Een absoluut hoogtepunt van de Parmezaanse Renaissance is zeker de kathedraal, gelegen aan één van de mooiste pleinen van Noord-Italie. Kleurrijke, smalle straatjes verbinden het plein met andere delen van de stad. Parma is echter ook wereldwijd bekend voor de ham en kaas. De vele prachtige boetieks en gezellige terrasjes vervolledigen het plaatje !

Hotel

Dit hotel is gevestigd in een historisch gebouw en is via een brug verbonden met het Parco Ducale (stadspark). De 169 klassiek ingerichte kamers hebben een volledige badkamer met haardroger, safe, airconditioning, satelliet-TV en WiFi. Het hotel beschikt over 2 restaurants, bar en fitnessruimte. ’s Morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds worden gevarieerde 3-gangen menu’s geserveerd.
Starhotels DU PARC ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
Nieuw
Terug naar boven