Dit minder bekende stukje Oostenrijk stond mee aan de wieg van Oostenrijk. Daarom bezit deze grootste deelstaat van Oostenrijk ook een rijk cultureel erfgoed en veel plaatsen met een historische betekenis. Naast de vele kastelen en abdijen heeft de natuur ook veel te bieden. Niederösterreich staat immers bekend om de vele verschillende landschappen. Bekend zijn het Weinviertel en het Waldviertel. In Weinviertel vinden we vele wijngaarden waar heerlijke wijnen worden geproduceerd,...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Oostenrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
14/07/2018 t.e.m. 21/07/2018
8
1.145,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
245,00

Omschrijving

Dit minder bekende stukje Oostenrijk stond mee aan de wieg van Oostenrijk. Daarom bezit deze grootste deelstaat van Oostenrijk ook een rijk cultureel erfgoed en veel plaatsen met een historische betekenis. Naast de vele kastelen en abdijen heeft de natuur ook veel te bieden. Niederösterreich staat immers bekend om de vele verschillende landschappen. Bekend zijn het Weinviertel en het Waldviertel. In Weinviertel vinden we vele wijngaarden waar heerlijke wijnen worden geproduceerd, meer dan 50% van de totale Oostenrijkse wijnproductie wordt hier gemaakt. In het Waldviertel kunt U heerlijk wandelen door mooie valleien. In het zuiden beginnen de Alpen met bergen als Schneeberg en Raxalpe. Bent U op zoek naar een vakantie met veel variatie, dan is deze reis een goede keuze. Niederösterreich is dé regio van de goede wijn, de gastvrijheid en de uitstekende keuken ! We verblijven in Emmersdorf, de westelijke toegang tot het door de Unesco beschermde Wachau, en centraal gelegen om met de geplande uitstappen de volledige regio te verkennen. We maken natuurlijk een volledige daguitstap naar de ongeëvenaarde hoofdstad Wenen. Laat U meeslepen door de magische aantrekkingskracht en luister naar de mooie verhalen rond keizerin Sissi !

Hotel

Dit prachtige familiehotel ligt in de schilderachtige streek “Wachau” en is sinds 1908 in het bezit van de familie Pritz. Die zullen ons dan ook tijdens ons verblijf in de watten leggen. Alle kamers hebben bad/douche, toilet, haardroger, minibar, flatscreen-TV en radio. De sparuimte beschikt over een groot binnenzwembad, sauna, stoombad, infraroodcabine en solarium. ’s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet, ’s avonds 4-gangen keuzemenu met saladebuffet.
Hotel ZUM SCHWARZEN BÄREN ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
Nieuw
Terug naar boven