Tussen de Kitzbüheler Alpen en de Wilder Kaiser ligt het Wildschönaudal. Dit dal wordt beschouwd als één van de mooiste dalen van Oostenrijk en behoort ongetwijfeld tot één van de meest idyllische gebieden van gans Oostenrijk. De rust, vriendelijkheid en de gemoedelijkheid straalt zo van de regio en haar bewoners af. Maar dit alles wordt overtroffen door de schitterende natuurpracht ! Het 24 km lange dal heeft een gevarieerde hoogte van 828...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Oostenrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
12/06/2018 t.e.m. 21/06/2018
10
1.185,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
01/08/2018 t.e.m. 10/08/2018
10
1.195,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
225,00

Omschrijving

Tussen de Kitzbüheler Alpen en de Wilder Kaiser ligt het Wildschönaudal. Dit dal wordt beschouwd als één van de mooiste dalen van Oostenrijk en behoort ongetwijfeld tot één van de meest idyllische gebieden van gans Oostenrijk. De rust, vriendelijkheid en de gemoedelijkheid straalt zo van de regio en haar bewoners af. Maar dit alles wordt overtroffen door de schitterende natuurpracht ! Het 24 km lange dal heeft een gevarieerde hoogte van 828 tot 1150m. Met zijn 4 kerkdorpjes Niederau, Oberau, Auffach en Thierbach opent zich hier een aparte wereld. Fantastische uitzichten bepalen het beeld van dit romantische hoogdal ! We verblijven in het charmante, schilderachtige en zeer gastvrije dorpje Auffach. Dit alles samen met het ruime aanbod aan uitstappen maken van deze reis iets unieks !

Hotel

De familie Stockmayer ontvangt al hun gasten met open armen. Reeds bij het binnentreden van het hotel voelt men de Tiroolse gastvrijheid. Alle kamers beschikken uiteraard over bad/douche, haardroger, TV, safe en balkon. ’s morgens kunnen we genieten van een royaal ontbijtbuffet met biohoek en ’s avonds verrast de chef “Herr Sigi” ons met een 4-gangen keuzemenu en een saladebuffet. Ontspannen kan in de sauna en wellness-oase (kruiden- en biosauna, Finse Sauna, infraroodkabine, stoombad en ijsgrot). Massages en behandelingen zijn mogelijk mits betaling.
Hotel AUFFACHERHOF ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • LIFT MARKBACHJOCHBAHN
  • LIFT SCHATZBERGBAHN
Nieuw

Reviews

Heel mooie reis, met vriendelijke mensen.

Door Vandromme en Sergier op 25 juni 2017

Chauffeur en reisleider kon de groep goed samen houden de gemaakte uitstappen waren prachtig.

Door Marreel & Luyckx op 25 juni 2017
  • De omgang met een persoon met beperking is zeer goed opgevolgd van zowel chauffeur als reisleider

De reis is geslaagd, weer was van de partij en goed hotel.

Terug naar boven