Deze nieuwe winterreis brengt ons naar het levendige SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, één van de grootste en populairste skigebieden van Oostenrijk. We zullen kunnen genieten van het betoverende winterlandschap in de bergen, kijken naar de skiërs die op de vele pistes hun skikunsten vertonen maar zeker ook nagenieten op het terras van de talrijke berghutten en ondertussen smullen van enkele lekkere Tiroolse gerechten. Natuurlijk worden er diverse mooie wandelingen gemaakt op de 140km geruimde...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Land:
Oostenrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
20/03/2022 t.e.m. 27/03/2022
8
955,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
155,00

Omschrijving

Deze nieuwe winterreis brengt ons naar het levendige SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, één van de grootste en populairste skigebieden van Oostenrijk. We zullen kunnen genieten van het betoverende winterlandschap in de bergen, kijken naar de skiërs die op de vele pistes hun skikunsten vertonen maar zeker ook nagenieten op het terras van de talrijke berghutten en ondertussen smullen van enkele lekkere Tiroolse gerechten. Natuurlijk worden er diverse mooie wandelingen gemaakt op de 140km geruimde wandelpaden langs de glinsterende sneeuwvelden. De SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental bestaat uit 9 dorpen, deze beschikken samen over 90 liften en bijna 300 km aan pistes. Het ganse seizoen ligt er sneeuw dankzij de vele moderne sneeuwkanonnen. Het is er echt zalig om wandeltochten te maken door het witte bos of een ritje te maken met de arrenslee of te rodelen. Onze verblijfplaats wordt het gezellige en zonnige dorp Söll, centraal gelegen in de Skiwelt. Het autovrije centrum heeft naast de nog origineel beschilderde huizen ook een markante Pfarrkirche. Met de gondelbaan bereiken we in enkele minuten de Hohe Salve (1829m). Deze mooiste uitzichtsberg van Tirol biedt een uitzonderlijk panorama over de Hohe Tauern, de Zillertaler Alpen en het Kaisergebergte met niet minder dan 70 drieduizenders ! Dit wordt zeker een superweek !

Hotel

Met de groet “Griass di” worden we hartelijk ontvangen door de familie Fuchs. Het hotel ligt op wandelafstand van het centrum, alle kamers zijn uitgerust met douche, toilet, haardroger, TV, radio, telefoon, Wifi en balkon. Ontspannen kan in de sauna, dampbad of warmtekabine. ’s Morgens worden we verwend met een rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds wordt een 4-gangen keuzemenu met een groot saladebuffet geserveerd.
Ferienhotel Fuchs ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
  • ALLE LIFTEN
  • KOETSENTOCHT
  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
Nieuw
Terug naar boven