Tussen de Kitzbüheler Alpen en de Wilder Kaiser ligt het Wildschönaudal. Ongetwijfeld is het één van de meest idyllische gebieden van gans Oostenrijk. De rust, vriendelijkheid en de gemoedelijkheid straalt zo van de regio en haar bewoners af. Maar dit alles wordt overtroffen door de schitterende natuurpracht ! Het 24 km lange dal heeft een gevarieerde hoogte van 828 tot 1150m. Met zijn 4 kerkdorpjes Niederau, Oberau, Auffach en Thierbach opent...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Land:
Oostenrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
05/03/2022 t.e.m. 12/03/2022
8
995,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
195,00
Budget inkomgelden ±
35,00

Omschrijving

Tussen de Kitzbüheler Alpen en de Wilder Kaiser ligt het Wildschönaudal. Ongetwijfeld is het één van de meest idyllische gebieden van gans Oostenrijk. De rust, vriendelijkheid en de gemoedelijkheid straalt zo van de regio en haar bewoners af. Maar dit alles wordt overtroffen door de schitterende natuurpracht ! Het 24 km lange dal heeft een gevarieerde hoogte van 828 tot 1150m. Met zijn 4 kerkdorpjes Niederau, Oberau, Auffach en Thierbach opent zich hier een aparte wereld. Fantastische uitzichten bepalen het beeld van dit romantische hoogdal. Degelijke langlaufloipes vertrekken vanaf het hotel maar ook de wandelaars worden niet vergeten. De 40 kilometer geprepareerde wandelwegen zorgen ervoor dat de wandelaars de schilderachtigste plekjes van Wildschönau ontdekken. Tijdens ons verblijf maken we met de groep diverse gemakkelijke wandelingen en genieten zo van de gezonde en heilzame lucht ! Bij een echte wintervakantie hoort echter ook een leuke rodelafdaling. Dit kan voor de liefhebbers vanaf het middenstation van de Schatzbergbahn of van de natuurrodelbaan van de Lanerköpfl naar Niederau, plezier gegarandeerd !

Hotel

De familie Stockmayer ontvangt al hun gasten met open armen. Reeds bij het binnentreden van het hotel voelt men de Tiroolse gastvrijheid. De ski-piste komt tot aan de hoteldeur en het dalstation van de Schatzbergbahn ligt op slechts 50m. Alle kamers beschikken uiteraard over bad/douche, haardroger, TV, safe en balkon. ’s morgens kunnen we genieten van een royaal ontbijtbuffet met biohoek en ’s avonds verrast de chef “Herr Sigi” ons met een 4-gangen keuzemenu en een saladebuffet. Ontspannen kan in de sauna en wellness-oase (kruiden- en biosauna, Finse Sauna, infrarood-kabine, stoombad en ijsgrot). Massages en behandelingen zijn mogelijk mits betaling.
Hotel AUFFACHERHOF ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • TOCHT BUMMELZUG
  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
Nieuw
Opnieuw in ons programma

Reviews

Een geslaagde reis.

Door Bontinck M. op 15 april 2017

Een geslaagde reis, kijk al uit naar mijn volgende bestemming, Groeten M.

Door DENTANDT J op 06 april 2017

Ondanks er geen sneeuw was maar wel veel zon, is het een aangename reis geweest. We werden hartelijk verwelkomd in het hotel.

Dus maken we reclame ....

Door Delbecq -Dauwe op 04 april 2017

Hallo beste , we zijn heel tevreden over onze winterreis , WILDSCHÖNAU ..... Dus maken we reclame ....

Door Anoniem op 03 april 2017

Het is ons heel goed bevallen.

Door Van Heel D. op 02 april 2017

Ondanks dat er geen sneeuw lag -wij kwamen om te langlaufen-was het aangeboden programma heel goed om andere mogelijkheden uit te proberen zoals wandelen en bezoeken.

Door Vanhaecke C. op 02 april 2017

Reis viel heel goed mee. Het enige minpuntje was dat we beetje vroeg terug in hotel waren. Wat vooral heel aangenaam was was de super vriendelijke chauffeur die heel behulpzaam en aangenaam gezelschap was .

De timing van zowel afhalen als uitstappen was perfect.

Door Ongena-Ghesquière op 01 april 2017

De uitstappen waren zeer gevarieerd en iedereen kon zijn eigen ding doen; wilde men wandelen ipv iets te bezoeken dan was dit mogelijk. Zowel gids als chauffeur waren zeer aangenaam en behulpvaardig; een voorbeeld!

Terug naar boven