Waarom niet eens Barcelona bezoeken in de lente ? Deze bruisende hoofdstad van het hartverwarmende Catalonië, is de meest geliefde en populaire plaats van Spanje! Jong en oud voelen zich thuis in deze bruisende Catalaanse hoofdstad. Dit is zeker niet te verwonderen, want Barcelona heeft enorm veel te bieden. De veelzijdigheid van Barcelona blijft boeien dankzij de wereldberoemde architect Gaudi, die verschillende schitterende gebouwen ontworpen heeft, zoals o.a. de ‘Sagrada Familia’....
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Spanje

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
07/04/2019 t.e.m. 13/04/2019
7
895,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
06/10/2019 t.e.m. 12/10/2019
7
865,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
215,00
Budget inkomgelden ±
55,00

Omschrijving

Waarom niet eens Barcelona bezoeken in de lente ? Deze bruisende hoofdstad van het hartverwarmende Catalonië, is de meest geliefde en populaire plaats van Spanje! Jong en oud voelen zich thuis in deze bruisende Catalaanse hoofdstad. Dit is zeker niet te verwonderen, want Barcelona heeft enorm veel te bieden. De veelzijdigheid van Barcelona blijft boeien dankzij de wereldberoemde architect Gaudi, die verschillende schitterende gebouwen ontworpen heeft, zoals o.a. de ‘Sagrada Familia’. Maar ook talrijke bezienswaardigheden, pittoreske pleinen en straten, de Ramblas en de gotische wijk krijgen onze volle aandacht. We combineren Barcelona met de meest verrassende plekjes in Catalonië, zodat deze reis een mix wordt van ontspanning, cultuur en natuur. Onze verblijfplaats wordt Santa Susanna, gelegen in het zuidelijke deel van de Costa Brava. In dit gezellige badplaatsje kun je nog steeds de Catalaanse dorpskern bewonderen of flaneren op de uitgestrekte promenade maar je kunt ook lekker nagenieten op één van de vele gezellige terrasjes.

Hotel

Dit hotel is gelegen dicht bij het centrum van Santa Susanna en op 50m van het strand. De kamers zijn uitgerust met een volledige badkamer, haardroger, telefoon, satelliet-TV, Wifi, airco en balkon. Het hotel beschikt over een mooie tuin met groot zwembad, groot zonneterras met ligstoelen, maar ook over een heuse spa- en wellnesafdeling met o.a. binnen-zwembad. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds buffetmaaltijden met verzorgde koude en warme gerechten en themabuffetten.
Hotel FLORIDA PARK ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
Nieuw
Wijn bij alle maaltijden inbegrepen
Terug naar boven