BENIDORM, één van de meest populaire badplaatsen van Spanje, is voor U de unieke plaats om voor enkele weken het kille en natte winterweer van bij ons te vergeten. Geen gesleur met bagage want iedereen wordt aan huis afgehaald en teruggebracht. De reis schept zeker geen problemen voor mensen die niet lang op de autocar kunnen zitten want op de heen- en terugreis overnachten we te Orange. Tijdens de dag worden tevens de nodige haltes...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Spanje

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
09/10/2021 t.e.m. 25/10/2021
17
1.495,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
06/11/2021 t.e.m. 22/11/2021
17
1.445,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
525,00

Omschrijving

BENIDORM, één van de meest populaire badplaatsen van Spanje, is voor U de unieke plaats om voor enkele weken het kille en natte winterweer van bij ons te vergeten. Geen gesleur met bagage want iedereen wordt aan huis afgehaald en teruggebracht. De reis schept zeker geen problemen voor mensen die niet lang op de autocar kunnen zitten want op de heen- en terugreis overnachten we te Orange. Tijdens de dag worden tevens de nodige haltes voorzien. Alle maaltijden onderweg zijn tevens in de prijs inbegrepen (behalve 1ste middagmaal). Benidorm is gegroeid voor en door de va­kantiegangers, die er dan ook jaar in jaar uit weten van te genieten. Dit oord trekt de meest uiteenlopende lagen der maatschappij aan; van de jeugd tot de gepensioneerden die op zoek zijn naar stilte en comfort en die toch nog iets willen beleven.

Hotel

Hotel Venus biedt een luxueuze infrastructuur en is gelegen op 300m van het Levante strand. Alle kamers zijn uitgerust met een volledig ingerichte badkamer, telefoon, TV, airco, Wifi, kluis en balkon. Het hotel beschikt over een ruime inkomhal met verschillende liften, een prachtige bar met live-muziek, kapsalon, groot zonneterras met ligstoelen en een zeer mooi buitenzwembad. Alle maaltijden zijn onder de vorm van buffet met zeer verzorgde en gevarieerde themagerechten. ’s Avonds biedt het hotel een uitgebreid amusementsprogramma aan.
Hotel VENUS ***sup

Extra inbegrepen voor deze reis

 • ALLE UITSTAPPEN
 • ALLE MAALTIJDEN VANAF DE EERSTE DAG 'S AVONDS TOT DE LAATSTE MIDDAG
 • MET OVERNACHTING OP HEEN- & TERUGREIS
 • ALLE MAALTIJDEN INCLUSIEF WIJN ONDERWEG
 • TIJDENS UW HELE VERBLIJF BLIJFT ER STEEDS IEMAND VAN ONZE FIRMA TER UWER BESCHIKKING, DIE U ZAL BIJSTAAN BIJ EVENTUELE PROBLEMEN.
Promotiedatum

Reviews

Geslaagd

Door Anoniem op 10 mei 2019
 • Zeer goed hotel wat betreft restaurant en vriendelijkheid van het personeel

Reizen met jullie valt best mee, zeer goede chauffeurs zodat de busreis aangenaam aanvoelt.

Zeer goed

Door Decraene A. Vandenborre M. op 25 november 2018
 • Rusttijden van de chauffeur zeer goed verdeeld

Alles was prima zowel autocar chauffeur als hotel

Gezellige reis met veel plezier en vertier in Benidorm. Ik was ook in maart daar geweest met Flamingo.

Door Gerda op 24 november 2018
 • De altijd zeer stipte thuis ophaling bij vertrek
 • Het altijd zo aangename Mercure Hotel in Orange met de lekkere keuken dat aangedaan wordt bij de overnachting in heen- en terugreis
 • geen enkel minpunt te melden

Meegevallen

Door Anoniem op 31 mei 2018
 • de halve daguitstappen zijn steeds dezelfde, is het niet mogelijk om de uitstap naar Alicante eens te wijzigen en er een ganse dag voor uit trekken eventueel met met een lunchpakket van uit het hotel voor hen die dat willen, dit is een mooie stad en een ganse dag bied meer mogelijkheden om eens een museum of iets dergelijks te bezoeken.

De reis is erg meegevallen ja we zijn reeds 4 keer met jullie meegereisd naar Benidorm vooral voor het zachte klimaat in de periode april. Alleen het bed in het hotel Venus zou iets zachter kunnen. De maaltijden waren daar zeker lekker en zeer gevarieerd. De reis op zich is vooral de tweede dag vermoeiender, zeker de ouderdom?

We boekten deze reis naar Benidorm voor de tweede keer en we waren tweemaal tevreden hierover

Door Anoniem op 09 mei 2018
 • Het hotel Venus verdient zeker de *** Supp !

Het was een leuke trip

Door Anoniem op 14 april 2018
 • Altijd leuk in het overnachtingshotel Mercure, Orange
 • Goede ligging van hotel Venus in Benidorm
 • De leuke babbels tussen de passagiers tijdens de heen- en terugreis
 • Ik weet er geen

Rusten en genieten

Door De Gryse Roland op 14 april 2018
 • Mercure & haltes onderweg, evenals versnaperingen en alle nuttige informatie

We hebben geen uitstappen meegemaakt (het is niet de eerste keer dat we mee gaan)

Door Anoniem op 04 mei 2017

We zijn reeds verschillende keren met jullie naar Benidorm geweest, ja het is daar bijna altijd mooi weer. We kiezen steeds het hotel Venus, daar is bijna alles naar onze wensen.

Door Anoniem op 29 april 2017

Vanuit Benidorm is enorm veel te zien en gemakkelijk te doen met het openbaar vervoer, naar bv de fonteinen van Polop, het witte dorp Altea, Villa Joiosa. Heb het dit allemaal gedaan en het is mij prima bevallen mijn dank naar alle chauffeurs en begeleiders het is mij uitstekend bevallen.

Door Moenaert J. - Depecker V. op 07 november 2016

Alles was naar wens

Terug naar boven