Andalusië is de zuidelijkste regio van Spanje. De sporen van de Moorse overheersing vinden we terug in de paleizen, moskeeën en tuinen. Nadat de Arabieren uit deze streek waren verdreven, werden deze schatkamers aangevuld met Europese kunst, cultuur en architectuur. Het resultaat is een fascinerende mengeling van stijlen en vormen. Tijdens deze reis bezoekt U de steden van de Andalusische driehoek: Sevilla, Córdoba en Granada. Deze steden herbergen enkele van de mooiste bezienswaardigheden van Spanje....
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Spanje

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
19/10/2022 t.e.m. 31/10/2022
13
2.145,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
475,00
Budget inkomgelden ±
95,00

Description

Andalusië is de zuidelijkste regio van Spanje. De sporen van de Moorse overheersing vinden we terug in de paleizen, moskeeën en tuinen. Nadat de Arabieren uit deze streek waren verdreven, werden deze schatkamers aangevuld met Europese kunst, cultuur en architectuur. Het resultaat is een fascinerende mengeling van stijlen en vormen. Tijdens deze reis bezoekt U de steden van de Andalusische driehoek: Sevilla, Córdoba en Granada. Deze steden herbergen enkele van de mooiste bezienswaardigheden van Spanje. Deze rondreis wordt een boeiende ontdekking en een aangename kennismaking met zowel de kleurige mozaïek van prachtige steden als met de betoverende schoonheid van de natuur en de onvervalste Spaanse folklore. Het imponerende landschap vormt een schitterend decor waarin een bijzonder temperamentvol volk woont. Er wordt geleefd in Andalusië en dat zult U gedurende deze prachtige reis ontdekken. Andalusië, een lust voor het oog… Laat U bekoren en reis met ons mee !

Hotel

Tijdens deze rondreis logeren we in uitstekende en centraal gelegen hotels. Alle kamers hebben uiteraard bad of douche, toilet en TV.
Rondreis Hotels ***(*)

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Topreis
Wijn bij alle maaltijden inbegrepen
Terug naar boven