Het Beieren van Ludwig II is waanzinnig bezienswaardig! Beieren is immers een land van majestueuze bergen en heldere meren en vinden we in het zuiden van Duitsland, dichtbij de Oostenrijkse grens. Tijdens deze reis treden we natuurlijk in de vorstelijke voetsporen van Ludwig II, want we bezoeken het imposante “Schloss Nymphenburg”. München, de hoofdstad van Beieren, is een echte droomstad. De stad heeft een prachtig centrum met enkele mooie barokke gebouwen en schitterende musea. Andere...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
15/05/2022 t.e.m. 22/05/2022
8
1.095,00(excl. VAT)
Reeds voorbij
Toeslag Single
195,00
Budget inkomgelden ±
65,00

Omschrijving

Het Beieren van Ludwig II is waanzinnig bezienswaardig! Beieren is immers een land van majestueuze bergen en heldere meren en vinden we in het zuiden van Duitsland, dichtbij de Oostenrijkse grens. Tijdens deze reis treden we natuurlijk in de vorstelijke voetsporen van Ludwig II, want we bezoeken het imposante “Schloss Nymphenburg”. München, de hoofdstad van Beieren, is een echte droomstad. De stad heeft een prachtig centrum met enkele mooie barokke gebouwen en schitterende musea. Andere hoogtepunten worden wellicht de bezoeken aan de futuristische gebouwen van de BMW-wereld, aan het wereldberoemde “Allianz Arena Stadion”, aan het Olympiapark en het bestijgen van de 189m hoge toren. Maar ook een bezoek aan Herreninsel zal ons zeker weten te bekoren. Daarnaast zullen we de verrassende keuken ontdekken en niet te vergeten, het smakelijke bier. Dit is een reis naar de hoogtepunten van Beieren en zeker de moeite waard! We verblijven centraal in het dorpje Rohrdorf, ideaal gelegen om de regio te bezoeken.

Hotel

Reeds verschillende generaties is dit gerenommeerd traditioneel Beierse hotel in het bezit van de familie Albrecht-Stocker. Ze zorgen dan ook voor een bijzonder gastvrije ontvangst. Alle ruime kamers beschikken uiteraard over bad/douche, toilet, haardroger, radio, safe, flatscreen-TV en Wifi. Verder heeft het hotel een rustiek restaurant met biertuin, een eigen boomgaard en een distillerie. ’s Morgens een rijkelijk ontbijtbuffet met locale producten en ’s avonds worden we verwend met typische 3-gangen menu’s.
Hotel ZUR POST ***Superior

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Nieuw
Terug naar boven