Tijdens deze leerrijke en sfeervolle reis ontdekken we het rijke Hanze verleden langs de kusten van de Oostzee. De vele monumentale koopmanshuizen, pleinen en indrukwekkende kerken zijn de blijvende getuigen van de bloeiende handel in de Middeleeuwen. We bezoeken uiteraard Lübeck, deze koningin van de Hanzesteden ademt nog altijd een middeleeuwse sfeer uit en het stadsbeeld wordt bepaald door de vele cultuurhistorische bezienswaardigheden. Eén van de talrijke hoogtepunten van deze reis wordt ongetwijfeld een...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
13/07/2022 t.e.m. 20/07/2022
8
1.265,00(excl. VAT)
Reeds voorbij
Toeslag Single
295,00
Budget inkomgelden ±
65,00

Description

Tijdens deze leerrijke en sfeervolle reis ontdekken we het rijke Hanze verleden langs de kusten van de Oostzee. De vele monumentale koopmanshuizen, pleinen en indrukwekkende kerken zijn de blijvende getuigen van de bloeiende handel in de Middeleeuwen. We bezoeken uiteraard Lübeck, deze koningin van de Hanzesteden ademt nog altijd een middeleeuwse sfeer uit en het stadsbeeld wordt bepaald door de vele cultuurhistorische bezienswaardigheden. Eén van de talrijke hoogtepunten van deze reis wordt ongetwijfeld een bezoek aan het Munster van Bad Doberan. We maken tevens kennis met het mooie Rügen. Dit grootste eiland van Duitsland is gelegen in de Oostzee. De “toegangspoort” tot het eiland Rügen is de Hanzestad Stralsund. Het smalle zandstrand en de torenhoge krijtrotsformaties zorgen samen met een gevarieerd landschap, de rust en de gezonde lucht dat menig kunstenaar naar dit bijzondere eiland werd gelokt. Het is tevens het zonnigste gebied van Duitsland. Reis met ons terug in de tijd en laat U op sleeptouw nemen doorheen deze prachtsteden! Dit wordt een boeiende reis met architectonische juweeltjes omgeven door een ongekende natuurpracht!

Hotel

We logeren tijdens deze reis in uitstekende hotels. Uiteraard beschikken alle kamers over bad of douche, haardroger, toilet en flatscreen-TV. ’s Morgens telkens een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s middags en ’s avonds wordt een 3-gangen menu geserveerd.
Rondreis Hotels ***(*)

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Nieuw
Terug naar boven