De kerstperiode is een tijd van gezelligheid, romantische lichtjes en warme chocolademelk of lekkere glühwein. Nergens kunnen we beter deze periode doorbrengen dan in Duitsland. Kerst is in Duitsland het belangrijkste en mooiste feest van het jaar, waar de familie centraal staat. We verblijven in de regio van de Romantische Strasse. De schoonheid van de vele middeleeuwse steden heeft in deze periode van het jaar nog een grotere aantrekkingskracht. De oude vakwerkhuizen worden immers sfeervol...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
22/12/2021 t.e.m. 26/12/2021
5
755,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
65,00

Omschrijving

De kerstperiode is een tijd van gezelligheid, romantische lichtjes en warme chocolademelk of lekkere glühwein. Nergens kunnen we beter deze periode doorbrengen dan in Duitsland. Kerst is in Duitsland het belangrijkste en mooiste feest van het jaar, waar de familie centraal staat. We verblijven in de regio van de Romantische Strasse. De schoonheid van de vele middeleeuwse steden heeft in deze periode van het jaar nog een grotere aantrekkingskracht. De oude vakwerkhuizen worden immers sfeervol verlicht met oude gaslantaarns, maar ook de vele winkels met hun mooi versierde etalages zijn een streling voor het oog. De stad Würzburg, gelegen aan de rivier de Main, is vooral bekend door de barokke prins-bisschoppelijke residentie, die sinds 1981 op de Unesco werelderfgoedlijst staat. Daarnaast is de stad ook bekend door het laboratorium van Wilhelm Röntgen, de ontdekker van de röntgenstraling. Würzburg ligt op het noordelijkste punt van de Romantische Strasse. Vanaf eind november wordt de stad omgetoverd in een prachtig kerstdecor! Natuurlijk brengen we ook een bezoek aan Rothenburg ob der Tauber.

Hotel

Dit elegante 4* hotel is gelegen op wandelafstand van het centrum en biedt een prachtig uitzicht op het fort Marienberg. Alle kamers zijn voorzien van bad of douche, WC, toiletartikelen, haardroger, telefoon, safe, minibar, Wifi en satelliet-TV. Het hotel beschikt over meerdere restaurants en 2 bars. Het moderne wellnesscentrum heeft een binnenzwembad, Finse sauna, stoombad en een kleine fitnessruimte. ’s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds wordt ofwel 3-gangen diner geserveerd of buffet. 1x koffie met taart en kerstmuziek.
Hotel MARITIM ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
Nieuw
Terug naar boven