De bestemming “de Fränkische Schweiz” is gelegen in de driehoek Nürnberg, Bayreuth en Bamberg. Het staat ook bekend als het land van kastelen, grotten en molens en nodigt ons uit om land en mensen in een ongeëvenaard cultuurlandschap te leren kennen.... Deze streek is de enige regio in Duitsland waar zoveel verschillende biersoorten gebrouwen worden. Met trots beweert de plaatselijke bevolking dat hun bier het beste is! Deze streek is een bezoek...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
28/04/2019 t.e.m. 02/05/2019
5
745,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
0,00
Budget inkomgelden ±
30,00

Omschrijving

De bestemming “de Fränkische Schweiz” is gelegen in de driehoek Nürnberg, Bayreuth en Bamberg. Het staat ook bekend als het land van kastelen, grotten en molens en nodigt ons uit om land en mensen in een ongeëvenaard cultuurlandschap te leren kennen.... Deze streek is de enige regio in Duitsland waar zoveel verschillende biersoorten gebrouwen worden. Met trots beweert de plaatselijke bevolking dat hun bier het beste is! Deze streek is een bezoek meer als waard. We bezoeken deze regio in de paasperiode omdat hier iets heel speciaals plaatsvindt. Alle fonteinen en bronnen worden immers rijkelijk versierd. Dit dient als verwelkoming van de lente maar stelt ook het belang van het water in het leven voor. Zonder water is er immers geen leven mogelijk. Onze verblijfplaats wordt het mooie dorpje Heiligenstadt. Gezien de centrale ligging in de Fränkische Schweiz kunnen we met onze verschillende uitstappen de ganse regio verkennen. Vanaf ons hotel starten enkele gemakkelijke wandelingen. Laat U zich meenemen op sleeptouw ?

Hotel

Dit prachtige 4* hotel is sedert 1760 in het bezit van de familie Regus. Bij aankomst worden we hartelijk ontvangen door Werner en Gertraud, want gastvrijheid is hier echt topprioriteit. Alle zeer gemoedelijk ingerichte kamers beschikken over bad/douche met toilet, haardroger, satelliet-TV, safe, telefoon en Wifi. Het hotel beschikt over een mooi zwembad, restaurant, terras en een gezellige bar. Mits betaling zijn er verschillende massages mogelijk. ’s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avonds 3-gangen-keuzemenu bereid door junior-chef Michael. ÉÉNPERSOONSKAMERS IN NEVENGEBOUW ZONDER TOESLAG (beperkt aantal)
Landhaus SPONSEL-REGUS ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
Culinair Tophotel

Reviews

Alhoewel misschien wat ongeken, een bestemming die zeker de moeite waard is .

Door Anoniem op 23 april 2018

Fantastisch

Door Van Ryckeghem M. op 23 april 2018
  • Dit was een van de betere Hotels dat wij al gehad hebben, en vooral het eten was zeer lekker,
  • Ruime keuze s'avond van de saladebar al die soorten, nog nooit gezien

De uitstappen waren zeker niet vermoeiend voor ons toch niet, alhoewel er veel oudere mensen mee waren die niet zo goed meer te been waren.

De Paasbronnen moet je zeker eens in je leven gezien hebben .

Door A. Geers op 22 april 2018
  • Aangename uren van vertrek en thuiskomst in het hotel

Een zeer mooie reis

Prachtig

Door Lecomte M. op 21 april 2018
  • Super goeie keuken
  • Niet overdreven lastig programma
  • Onbekende maar prachtige streek

Tenvolle genoten van natuur, cultuur en het prachtige weer

Door Nobus I. op 21 april 2018
  • Prima uitgestippelde dagprogramma's
  • Prachtig hotel met uitstekende keuken
  • Door de drukke dagbezetting bleef er onvoldoende tijd over om van de accomodaties van het hotel te genieten en om eens een wandeling te maken in deze prachtige streek

Mooie reis door een prachtig landschap. Bezoek aan kathedralen en kastelen met deskundige uitleg van de gids. Af en toe een tussenstop bij één van de prachtige paasbronnen.

Leuk tussendoortje!!!!!

Door Anoniem op 21 april 2018
Door MarieJeanne Rivière op 08 mei 2017

Altijd tevreden

Door Anoniem op 07 mei 2017
Terug naar boven