Deze kerstreis brengt ons naar het prachtige natuurgebied van de “Fränkische Schweiz”. Deze regio is op zijn mooist wanneer U overal betoverd wordt door de heerlijke kerstsfeer. In December zijn de straten gevuld met muziek, de kerstmarkten brengen vreugde voor groot en klein en de geur van kaneel en koekjes verspreidt zich in de straten en huizen. De kerstmarkten in Duitsland zijn een ware traditie en starten bij het begin van de...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
21/12/2019 t.e.m. 27/12/2019
7
995,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
0,00

Omschrijving

Deze kerstreis brengt ons naar het prachtige natuurgebied van de “Fränkische Schweiz”. Deze regio is op zijn mooist wanneer U overal betoverd wordt door de heerlijke kerstsfeer. In December zijn de straten gevuld met muziek, de kerstmarkten brengen vreugde voor groot en klein en de geur van kaneel en koekjes verspreidt zich in de straten en huizen. De kerstmarkten in Duitsland zijn een ware traditie en starten bij het begin van de Advent. Hier geraakt men pas in de echte kerststemming. Onze verblijfplaats Heiligenstadt ligt centraal gelegen en door onze diverse uitstappen verkennen we de ganse regio. Beleef een heerlijke traditionele Kerst en laat U culinair verwennen.

Hotel

Dit prachtige 4* hotel is sedert 1760 in het bezit van de familie Regus. Bij aankomst worden we hartelijk ontvangen, want gastvrijheid is hier echt topprioriteit. Alle zeer gemoedelijk ingerichte kamers beschikken over bad/douche met toilet, haardroger, satelliet-TV, Wifi, safe, telefoon en minibar. Het hotel beschikt over een mooi zwembad, restaurant, terras en een gezellige bar. Mits betaling zijn diverse massages mogelijk. ‘s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en ‘s avonds een culinair 3-gangen keuzemenu bereid door chef Michael.
Landhaus SPONSEL-REGUS ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • MIDDAGMAAL OP KERSTDAG
Nieuw
Culinair Tophotel
Opnieuw in ons programma
Terug naar boven