De kerstperiode is een tijd van gezelligheid, romantische lichtjes en warme chocolademelk of glühwein. Nergens kunnen we beter de kerstperiode doorbrengen dan in Duitsland. Kerst is in Duitsland het belang-rijkste en mooiste feest van het jaar, waar de familie centraal staat. We verblijven in Magdeburg, de hoofdstad van de deelstaat Saksen-Anhalt en gelegen aan de Elbe. Vanaf eind november tot eind december wordt de historische oude Markt verlicht met tienduizenden lichtjes en de...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
22/12/2020 t.e.m. 26/12/2020
5
725,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
75,00

Omschrijving

De kerstperiode is een tijd van gezelligheid, romantische lichtjes en warme chocolademelk of glühwein. Nergens kunnen we beter de kerstperiode doorbrengen dan in Duitsland. Kerst is in Duitsland het belang-rijkste en mooiste feest van het jaar, waar de familie centraal staat. We verblijven in Magdeburg, de hoofdstad van de deelstaat Saksen-Anhalt en gelegen aan de Elbe. Vanaf eind november tot eind december wordt de historische oude Markt verlicht met tienduizenden lichtjes en de geur van warme kastanjes, gesuikerde amandelen, kaneel, kruidnagel en glühwein van de vele kraampjes op de kerstmarkt dringt onze neus binnen. Natuurlijk zijn ook de talrijke winkels prachtig versierd. In de kerstperiode is Magdeburg echt magisch en straalt in volle pracht !

Hotel

Dit 4* Superiorhotel heeft een zeer centrale ligging en heeft een moderne architectuur met een 32m hoog glazen atrium. Alle kamers zijn voor-zien van bad, toilet, haardroger, airconditioning, flatscreen-TV, telefoon, Wifi, safe en minibar. Het beschikt over 2 restaurants, een pianobar en een recreatieruimte met een binnenzwembad, sauna en een fitnessruimte. ’s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en ook de avondmalen zijn in buffetvorm. 1x koffie en taart aan de kerstboom.
MARITIM HOTEL MAGDEBURG ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • BEZOEK AUTOSTADT
Top Hotel

Reviews

Super en fantastisch ....

Door Delbecq -Dauwe Robert & Julia Groetjes uit Evergem .... op 10 januari 2019

Super tevreden over gans de lijn ....Fantastisch hotel .... Bedankt voor de kerstgeschenken .......

Zeer goed zoals altijd

Door Candry & Jose op 07 januari 2019
  • Voor herhaling vatbaar
  • niets

Goed hotel mooie kamer. Goede uitstappen. Gezelige groep

Super gezellige kerstmarktjes

Door D. K. op 05 januari 2019
  • Chauffeur
  • Reisleidster
  • Ligging hotel
Terug naar boven