Waar kunnen we beter naar toe trekken om de kerstromantiek in haar volle glorie te beleven dan naar Duitsland ? Hier heerst immers een kerstsfeer die we nog op weinig andere plaatsen zo intensief kunnen beleven ! Kerst is in Duitsland het belangrijkste en mooiste feest van het jaar, waar de familie centraal staat. We verblijven in de regio van de Romantische Strasse. De schoonheid van de vele middeleeuwse steden heeft in...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Aantal dagen:
5 dagen
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
22/12/2019 t.e.m. 26/12/2019
5
715,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
0,00

Omschrijving

Waar kunnen we beter naar toe trekken om de kerstromantiek in haar volle glorie te beleven dan naar Duitsland ? Hier heerst immers een kerstsfeer die we nog op weinig andere plaatsen zo intensief kunnen beleven ! Kerst is in Duitsland het belangrijkste en mooiste feest van het jaar, waar de familie centraal staat. We verblijven in de regio van de Romantische Strasse. De schoonheid van de vele middeleeuwse steden heeft in deze periode van het jaar nog een grotere aantrekkingskracht. De oude vakwerkhuizen worden immers sfeervol verlicht met oude gaslantaarns, maar ook de vele winkels met hun mooi versierde etalages zijn een streling voor het oog. Deze regio wordt omgetoverd in een winters kerst wonderland….. Als hoogtepunten van deze reis brengen we een bezoek aan de steden Würzburg, Rothenburg ob der Tauber en het schilderachtige Hall.

Hotel

Dit unieke 4* hotel is prachtig gelegen en omringd door een prachtige tuin. Alle 70 kamers werden smaakvol ingericht en beschikken uiteraard over satelliet-TV met radio, telefoon, minibar, bad/douche, haardroger en toilet. Het mooie zwembad en de sauna staan gratis ter beschikking. Verder heeft het hotel ook een heel gezellige “Bajazzo” bistro-bar-lounge, mooi terras, tennis-plein en een eigen bowling. De beide restaurants staan bekend voor hun culinaire delicatessen. Kortom, alles is voor handen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds 4-gangen menu ofwel buffet met als hoogtepunt op Kerstavond het feestelijke Kerstavondbuffet !
FLAIR PARK-HOTEL ILSHOFEN ****

Extra inbegrepen voor deze reis

 • ALLE UITSTAPPEN
 • MIDDAGBUFFET OP KERSTDAG
Succes Reis

Reviews

AANGENAME EN GEZELLIGE REIS

Door Anoniem op 08 januari 2018
 • STIPTHEID
 • GEZELLIG
 • MOOIE KAMERS EN VRIENDELIJK HOTELPERSONEEL

HET WAS EEN AANGENAME, GEZELLIGE REIS. HET AVONDETEN IN HET HOTEL VOND IK IETS MINDER (MET UITZONDERING VAN KERSTDAG). GEZIEN HET BUFFETSYSTEEM EN DE AANWEZIGHEID VAN ANDERE REISGEZELSCHAPPEN, WAREN DE BUFFETTEN MEERDERE MALEN ONVOLDOENDE OF NIET MEER AANGEVULD. OP KERSTDAG ZIJN WE 'S MORGENS NAAR SCHWAEBISH HALL GEREDEN. MOOIE UITSTAP MAAR IK ZOU DIE OP DE DAG ERVOOR ZETTEN (BEETJE MEER KANS DAT ER IETS OPEN IS). DAG VOOR KERSTMIS HEBBEN WE WANDELING GEHAD EN DIE ZOU IK DAN OP KERSTDAG ZELF PLAATSEN. DE UITSTAPPEN WAREN PRIMA GEREGELD EN VOLDOENDE VRIJE TIJD.

Een toffe ervaring.

Door Denys - Deplae op 07 januari 2018
 • Mooi hotel en zeer netjes
 • Mooie kerstmarktjes gezien,
 • Bingo namiddag was heel plezant,
 • Buffet soms niet tijdig bijgevuld,

Was een leuke vijfdaagse voor die periode. groep iets minde. Het weder viel mee, kortom voor ons een leuke herinnering.

Zeer goed

Door Louagie op 06 januari 2018
 • Service

Een toffe ervaring

Door VAN HOVE op 06 januari 2018
 • Voor mij als jongste met mijn 49 lentes was een toffe ervaring.
 • Toffe groep.
 • Dat je geen zorgen moet maken over vervoer.
 • Dat er niet werd gezegd dat de kerst niet was zoals bij ons.
 • Hotel lag wat afgelegen.
 • Dat je de gids moeilijk kon herkennen bv een gekleurde paraplu of zo.

De Romantische Strasse was voor mij een zeer mooie reis. Ondanks mijn jeugdige leeftijd heb ik mij super geamuseerd en mooie vriendschap eraan over gehouden .

Door Parmentier Christine op 15 januari 2017
Door Detollenaere op 08 januari 2017

Ik mag gerust stellen dat eigenlijk enkel het weer een beetje tegen zat, wat natuurlijk niemand in de hand heeft. Het hotel was zeer proper en de bediening uitstekend. Er was een meer dan ruime keuze aan het buffet. Op een paar stukjes die wat minder warm waren na mogen we zeker niet klagen. De smaak en presentatie waren zeer goed. Ik ben namelijk een goede eter en ik ben zeker tot mijn recht gekomen. De chauffeur is zeer kalm en ervaren en men kan er ook een gezellige babbel mee doen. Ook onze gids heeft zijn best gedaan en je kon er ook met uw vragen bij terecht. Dus kort samengevat best voor herhaling vatbaar.

Door Anoniem op 05 januari 2017

Heel mooie reis die ik aan iedereen kan aanbevelen. Een prima hotel. Een vriendelijke chauffeur die op een rustige aangename manier reed en bedankt Thierry voor de vele mooie muziek. De gids lette goed op zijn reizigers was behulpzaam en gaf de nodige uitleg. Een heel geslaagde reis !!!

Door Joost Timperman op 31 december 2016

Bij de uitstappen mocht wel ter plaatse meer uitleg gegeven worden over de plaatselijke bezienswaardigheden en deze eventueel aantonen. De tijd om te shoppen zou nog ruim voldoende zijn.

Terug naar boven