Deze onbekende regio in Duitsland was in augustus de bestemming van onze verrassingsreis, en was een echte voltreffer ! Iedereen was verwonderd dat deze regio niet beter bekend is als vakantiebestemming. Het Westerwald is een laaggebergte met hoogtes tussen de 100 en 400 meter en ligt in de Duitse deelstaten Rijnland-Palts, Noordrijn-Westfalen en Hessen. Het gebergte wordt begrensd door de rivieren de Rijn, de Sieg, de Dill en de Lahn. Het heuvelachtige...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
05/05/2019 t.e.m. 08/05/2019
4
675,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
09/09/2019 t.e.m. 12/09/2019
4
675,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
95,00

Omschrijving

Deze onbekende regio in Duitsland was in augustus de bestemming van onze verrassingsreis, en was een echte voltreffer ! Iedereen was verwonderd dat deze regio niet beter bekend is als vakantiebestemming. Het Westerwald is een laaggebergte met hoogtes tussen de 100 en 400 meter en ligt in de Duitse deelstaten Rijnland-Palts, Noordrijn-Westfalen en Hessen. Het gebergte wordt begrensd door de rivieren de Rijn, de Sieg, de Dill en de Lahn. Het heuvelachtige landschap is een geweldig natuurgebied met eindeloze en rustgevende bossen, wandelpaden, meren, kleine riviertjes en mooie vergezichten. De vele schilderachtige dorpjes met de talrijke vakwerkhuizen weten ons zeker te bekoren en enkele zijn erkend als “Luftkurort”. Tijdens deze 4-daagse reis ontdekken we enkele echte pareltjes zoals het middeleeuwse Rijn-stadje Linz am Rhein, het “juwelenkistje” Hachenburg, het keizerlijke Bad Ems en het gezellige Königswinter.

Hotel

Ons verblijfshotel is rustig gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van het dorpje Oberlahr. Alle ruime kamers beschikken over een balkon, kosteloos WiFi, douche en toilet, haardroger, telefoon, satelliet-TV en radio. Verder beschikt het hotel over een terras, bar en restaurant. Maar ook een binnenzwembad, sauna, schoonheidssalon, bowlingbaan, minigolf en tennisplein staan ter beschikking. ’s Morgens worden we verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet, de overige maaltijden zijn telkens 3-gangenmenu’s en/of buffet.
Hotel DER WESTERWALD TREFF ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • BOOTTOCHT
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw
Terug naar boven