Het Sauerland heeft een zeer afwisselend landschap, dat voor het overgrote deel bestaat uit een middelgebergte met toppen tot ruim 800m, met daartussen diepe dalen. Uitgestrekte bossen, glasheldere beken, rivieren en stuwmeren wisselen elkaar af. Naast al deze schitterende natuur zijn er ook pittoreske dorpjes en stadjes, majestueuze kastelen en geheimzinnige grotten te zien. Het Sauerland is met 100km skipistes en 1400km aan langlaufloipen, het grootste wintersportgebied ten noorden van de Alpen. Eén van...
Lees meer
Regime:
Halfpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
16/02/2020 t.e.m. 22/02/2020
7
835,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
195,00

Omschrijving

Het Sauerland heeft een zeer afwisselend landschap, dat voor het overgrote deel bestaat uit een middelgebergte met toppen tot ruim 800m, met daartussen diepe dalen. Uitgestrekte bossen, glasheldere beken, rivieren en stuwmeren wisselen elkaar af. Naast al deze schitterende natuur zijn er ook pittoreske dorpjes en stadjes, majestueuze kastelen en geheimzinnige grotten te zien. Het Sauerland is met 100km skipistes en 1400km aan langlaufloipen, het grootste wintersportgebied ten noorden van de Alpen. Eén van de bekendste wintersport-plaatsen in het Sauerland is wellicht Winterberg. Onze verblijfplaats is het gezellige plaatsje Schmallenberg. Tijdens onze talrijke uitstappen ontdekken we alle facetten van dit prachtige gebied in een winterse omgeving !

Hotel

Het hotel is rustig gelegen in het groene landschap van het Rothaargebirge. Alle smaakvol ingerichte kamers beschikken over een eigen badkamer, TV en comfortabele bedden. ’s Morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds kunt U genieten van een uitgebreid buffet, bestaande uit soep, koude voor-gerechten, diverse salades, 2 verschillende soorten vlees of vis en diverse warme groenten. Om af te sluiten mag natuurlijk een dessertbuffet niet ontbreken. ’s Avonds uitgebreid avondprogramma. Gratis gebruik van het overdekt zwembad en de sauna.
Hotel ALPIN ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALL-INCLUSIVE FORMULE IN HOTEL(*)(FRISDRANKEN, VRUCHTENSAP, BIER, WIJN EN JENEVER ZIJN INBEGREPEN TUSSEN 17U00 EN 24U00 EN KOFFIE EN THEE GEDURENDE DE GANSE DAG)
  • UITGEBREID AVONDPROGRAMMA
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw
Terug naar boven