Wil je dit jaar eens iets anders doen met Oud en Nieuw ? Onze tip : Vier het in de Hongaarse hoofdstad Budapest. Geniet van de charme van de stad, de winterse sfeer, de straten vol lekker eten en de traditionele drankjes. Hongaren houden van tradities en zijn ook bijgelovig. Hoe dichter bij Oudejaarsavond, hoe meer stalletjes er verschijnen in de straten van Budapest. Ze verkopen allemaal spulletjes die geluk moeten brengen, zoals kleine...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Hongarije

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
28/12/2022 t.e.m. 04/01/2023
8
1.465,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
205,00

Omschrijving

Wil je dit jaar eens iets anders doen met Oud en Nieuw ? Onze tip : Vier het in de Hongaarse hoofdstad Budapest. Geniet van de charme van de stad, de winterse sfeer, de straten vol lekker eten en de traditionele drankjes. Hongaren houden van tradities en zijn ook bijgelovig. Hoe dichter bij Oudejaarsavond, hoe meer stalletjes er verschijnen in de straten van Budapest. Ze verkopen allemaal spulletjes die geluk moeten brengen, zoals kleine hoefijzers en klavertjes vier. Alles om maar geluk te brengen in het nieuwe jaar! De hoofdstad van Hongarije wordt ook wel “het Parijs van het Oosten” genoemd en is voor velen de mooiste stad van Europa. Gezellige koffiehuizen, een rijke architectuur en Unesco-werelderfgoed wisselen elkaar af. We brengen uiteraard een uitgebreid bezoek aan deze stad. De Donau deelt de stad in 2 delen, het ene deel genaamd “Buda” en het andere deel “Pest”. Maar daarnaast bezoeken we ook Gödöllö, de favoriete zomerplaats van Keizer Franz-Joseph en Keizerin Sissi en beleven we de middeleeuwse ridderspelen in het Palasthaus. Maar de apotheose wordt zeker het Sylvester galadiner met livemuziek in het hotel. We verblijven in Visegrád, gelegen in de Donauknie, één van de mooiste plaatsjes van Hongarije. Reis met ons mee en beleef een spetterend Oudejaarsavondfeest!

Hotel

Dit recent hotel heeft 73 kamers en is gelegen aan de Donau. Alle kamers hebben balkon, volledige badkamer met haardroger, toilet, safe, TV, WiFi, telefoon en airconditioning. Gratis gebruik van diverse sauna’s, jacuzzi, fitnessruimte en verwarmd binnenzwembad. Mits betaling zijn er massages en manicure/pedicure mogelijk. ‘s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en de overige maaltijden worden opgediend en bestaan uit 3-gangen. We krijgen zowel de internationale keuken als enkele locale specialiteiten geserveerd.
Hotel VISEGRÁD ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Top Hotel
Terug naar boven