Heel centraal in Europa ligt het kleine Groothertogdom Luxemburg. Het landje biedt een kleurrijk palet aan van natuurelementen in een glooiend landschap. Luxemburg heeft op culinair gebied een zeer uitstekende reputatie. De wijnbouw vindt plaats langs de zuidoostgrens van het land. Het zijn overwegend lichte, frisse witte zomerwijnen, maar er worden ook veel mousserende wijnen geproduceerd. We verblijven in Clervaux, een belangrijk toeristisch centrum met een prachtige ligging in het hart van...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Luxemburg

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
27/10/2018 t.e.m. 28/10/2018
2
365,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
24/11/2018 t.e.m. 25/11/2018
2
365,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
55,00

Omschrijving

Heel centraal in Europa ligt het kleine Groothertogdom Luxemburg. Het landje biedt een kleurrijk palet aan van natuurelementen in een glooiend landschap. Luxemburg heeft op culinair gebied een zeer uitstekende reputatie. De wijnbouw vindt plaats langs de zuidoostgrens van het land. Het zijn overwegend lichte, frisse witte zomerwijnen, maar er worden ook veel mousserende wijnen geproduceerd. We verblijven in Clervaux, een belangrijk toeristisch centrum met een prachtige ligging in het hart van een zeer bosrijke streek van de Oesling. In een smalle, diepe vallei, aan een scherpe bocht van de Clerve, staan de huizen met een leistenen dak rond het feodale kasteel en de parochiekerk. In het westen staat op de heuvel boven het dal de abdij van St. Mauritius.

Hotel

We verblijven in het uitstekende 3* hotel, gelegen in de voetgangerszone. Alle kamers zijn uitgerust met bad/douche en toilet, radio, kluis, Wifi, telefoon en TV. Het beschikt over uitgebreide wellnessfaciliteiten, zoals binnenzwembad, fitness, sauna en een hamam. Op het mooie buitenterras is het heerlijk vertoeven. ’s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet, voor wie het wenst zelfs met een glaasje schuimwijn ! ’s Avonds worden we gastronomisch verwend.
Hotel KOENER ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE MAALTIJDEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw
Culinair Weekend
Terug naar boven