Amsterdam - Keulen - Königswinter - Rüdesheim - Heidelberg - Straatsburg - We ontdekken de Rijn tijdens onze vaart van Amsterdam tot Straatsburg. Tijdens deze veelzijdige cruise aan boord van de ms “Gerard Schmitter” van de welgekende rederij Croisieurope, krijgen we een mooie mix van natuur en cultuur aangeboden. Aan boord van dit cruiseschip kunt U ten volle genieten van de Franse gastronomische keuken, en dit terwijl de landschappen rustig aan ons voorbij...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Nederland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
18/07/2022 t.e.m. 23/07/2022
6
1.325,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
425,00
Toeslag Bovendek
155,00
Toeslag Tussendek
135,00
Budget inkomgelden ±
45,00

Omschrijving

Amsterdam - Keulen - Königswinter - Rüdesheim - Heidelberg - Straatsburg - We ontdekken de Rijn tijdens onze vaart van Amsterdam tot Straatsburg. Tijdens deze veelzijdige cruise aan boord van de ms “Gerard Schmitter” van de welgekende rederij Croisieurope, krijgen we een mooie mix van natuur en cultuur aangeboden. Aan boord van dit cruiseschip kunt U ten volle genieten van de Franse gastronomische keuken, en dit terwijl de landschappen rustig aan ons voorbij defileren. Tijdens deze 7-daagse cruise brengen we een bezoek aan Gouda, Amsterdam, Keulen, Rüdesheim, Heidelberg, Straatsburg en Metz.

Hotel

We varen met de ms “Gerard Schmitter”, gebouwd in 2012. Alle 87 buitenkajuiten zijn voorzien van douche en toilet, haardroger, kluis, TV en Wifi. Het schip is uitgerust met centrale verwarming en airco, restaurant, salon met dansvloer en groot zonnedek met ligstoelen. Het ontbijt is in buffetvorm en de overige uiterst verzorgde culinaire maaltijden worden opgediend.
CroisiEurope ms "GERARD SCHMITTER" 5 ankers

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • AAN BOORD TAFELDRANKEN
  • KOFFIE BIJ IEDERE MAALTIJD
  • DIVERSE DRANKEN AAN DE BAR VAN HET SCHIP ( UITGEZONDERD CHAMPAGNE EN WIJNKAART)
  • ALLE UITSTAPPEN
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Unieke Cruise
Terug naar boven