We verblijven in de omgeving van Utrecht, gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De eeuwen-oude dynamische universiteitsstad Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. In de autovrije en gezellige binnenstad is het fijn om te slenteren langs de vele mooie winkels. De schitterende grachten, met de bijzondere werfkelders, zijn een attractie op zich met de vele restaurants en terrassen aan het water....
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Nederland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
03/08/2021 t.e.m. 06/08/2021
4
835,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
135,00

Omschrijving

We verblijven in de omgeving van Utrecht, gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De eeuwen-oude dynamische universiteitsstad Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. In de autovrije en gezellige binnenstad is het fijn om te slenteren langs de vele mooie winkels. De schitterende grachten, met de bijzondere werfkelders, zijn een attractie op zich met de vele restaurants en terrassen aan het water. Het gebied is zeker ook rijk aan historie, zodat het een bonte mix is van cultuur en natuur. Weet immers dat de wereldberoemde bevelhebber Napoleon met zijn troepen lag in de bossen bij Zeist. Zijn soldaten bouwden er de wonderlijke Pyramide van Austerlitz, echt uniek ! Maar we hebben ook de nodige aandacht voor de Molens van Kinderdijk, Unesco Werelderfgoed, en gebouwd om de lager gelegen gebieden droog te houden. Met een bezoek aan het Keringhuis krijgen we alle info over de indrukwekkende Maeslantkering, en de omgang met water in de provincie Zuid-Holland. Tijdens ons bezoek aan het monumentale kasteel De Haar krijgen we de bijzondere verhalen te horen van het flamboyante leven van de familie van Zuylen in de 20ste eeuw. Ook een uitgebreid bezoek aan ’s-Hertogenbosch en een boottocht op de Binnendieze staat op ons programma. Onze verblijfplaats is Zeist, te midden van prachtige eeuwenoude bossen met goed bewaarde kastelen en landhuizen. In de zomer maar zeker ook in de herfst, met de prachtige warme herfsttinten, is het hier heerlijk vertoeven.

Hotel

Het hotel heeft een unieke locatie middenin het groen van het prachtige Nationaal Park en het draagt gastvrijheid, vakmanschap en traditie hoog in het vaandel. De ruime kamers zijn uitgerust met bad of douche, toilet, haardroger, toilet-artikelen, box-springbedden, flatscreen-TV, safe, Wifi, telefoon en koffie- en theefaciliteiten. Verder behoren een binnenzwembad, sauna, stoomcabine en fitnessruimte, mooi buitenterras, bar en diverse restaurants tot de faciliteiten. ’s Morgens een royaal ontbijtbuffet en voor de overige maaltijden worden we verwend met gevarieerde 3-gangen diners en 1x een rijkelijk dinerbuffet.
Hotel OUD LONDON ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE MAALTIJDEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
  • BOOTTOCHT
  • 3 DRANKJES BIJ DINER IN VERBLIJFSHOTEL
Nieuw
Culinair Tophotel
Terug naar boven