De omgeving van Noord-Limburg is ontzettend veelzijdig en het landschap en de cultuur zijn zeker het ontdekken waard! Het is voornamelijk een agrarisch gebied met glastuinbouw (o.a. paprika, tomaten en snijbloemen) maar ook asperges en champignons spelen een grote hoofdrol. Daarnaast is er ook boomteelt met vooral veel rozen. Een heel bekende attractie zijn de “kasteeltuinen Arcen”, maar ook de natuurgebieden “de Groote Peel” en “De Maasduinen” zijn echte publiekstrekkers. De rivier de Maas speelt...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Nederland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
02/06/2020 t.e.m. 05/06/2020
4
735,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
125,00

Omschrijving

De omgeving van Noord-Limburg is ontzettend veelzijdig en het landschap en de cultuur zijn zeker het ontdekken waard! Het is voornamelijk een agrarisch gebied met glastuinbouw (o.a. paprika, tomaten en snijbloemen) maar ook asperges en champignons spelen een grote hoofdrol. Daarnaast is er ook boomteelt met vooral veel rozen. Een heel bekende attractie zijn de “kasteeltuinen Arcen”, maar ook de natuurgebieden “de Groote Peel” en “De Maasduinen” zijn echte publiekstrekkers. De rivier de Maas speelt een belang-rijke rol in de regio. De Maas ontspringt in Frankrijk en stroomt via België, Nederland binnen, om uit te monden in de Noordzee. Doordat de Maas voornamelijk door regenwater wordt gevoed, kan het waterpeil sterk variëren. Een ander specifiek kenmerk van Limburg is dat gezelligheid en lekker tafelen belangrijke elementen zijn in het dagelijks leven! We verblijven in Venray, het bruisende centrum werd enkele jaren geleden uitgeroepen tot “de beste binnenstad van Nederland”. Er zijn vele mogelijkheden om te shoppen of te genieten op een terras op de diverse mooie pleinen.

Hotel

Dit gemoedelijk 4* hotel ligt in het mooiste stukje van Noord-Limburg, midden in het land van Maas en Peel. De ruime comfortkamers zijn allen uitgerust met bad of douche, toilet, satelliet-TV, WiFi, airconditioning & koffiezet-apparaat. Het hotel beschikt over een mooi terras en restaurant. ’s Morgens zeer uitgebreid ontbijtbuffet en ’s middags en ’s avonds 3-gangen menu’s.
Hotel "ASTERIA" ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE MAALTIJDEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw
Terug naar boven