Tijdens deze 3-daagse uitstap maken we uitgebreid kennis met de stad Rotterdam, die steeds blijft verrassen met nieuwe architectuur, attracties en gedurfde kunst en cultuur. De vernieuwde architectuur ontdekken we in de bijzondere Markthal, een hoefijzervormig gebouw dat een culinaire ontmoetingsplek is geworden. Natuurlijk maken we een rondvaart door de grootste haven van Europa. We bezoeken echter ook de vestingstad ’s-Hertogenbosch, waarvan het middeleeuwse karakter goed bewaard is gebleven. Het sfeervolle...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Nederland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
21/05/2018 t.e.m. 23/05/2018
3
525,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
125,00

Omschrijving

Tijdens deze 3-daagse uitstap maken we uitgebreid kennis met de stad Rotterdam, die steeds blijft verrassen met nieuwe architectuur, attracties en gedurfde kunst en cultuur. De vernieuwde architectuur ontdekken we in de bijzondere Markthal, een hoefijzervormig gebouw dat een culinaire ontmoetingsplek is geworden. Natuurlijk maken we een rondvaart door de grootste haven van Europa. We bezoeken echter ook de vestingstad ’s-Hertogenbosch, waarvan het middeleeuwse karakter goed bewaard is gebleven. Het sfeervolle stadje Oudewater, gelegen in het groene hart van Nederland, krijgt ook de nodige aandacht evenals het dorp Kinderdijk. Kinderdijk is wereldwijd bekend vanwege de 19 windmolens. Deze staan sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van Unesco en vormen een belangrijke toeristische attractie.

Hotel

Dit hotel heeft een modern design. Alle kamers zijn sfeervol ingericht met ruime badkamer met een ligbad, aparte douche en toilet, haardroger, Wifi, bureau, flat-screen TV, koelkast, airconditioning, kluisje, telefoon en koffie- en theefaciliteiten. ’s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet, ’s avonds gevarieerde 3-gangen menu’s.
Hotel VAN DER VALK Ridderkerk ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE MAALTIJDEN INBEGREPEN
  • BOOTTOCHT ROTTERDAM
  • BOOTTOCHT 'S HERTOGENBOSCH
Nieuw
Terug naar boven