Berlijn – Potsdam – Magdeburg - Hamburg Vertrek met ons voor een buitengewone cruise ! Van Berlijn tot Hamburg bevaren we de Elbe. Met een lengte van 1164km en een stroomgebied van 144.000km2, is dit zeker één van de belangrijkste rivieren van Midden-Europa. De Elbe ontspringt in het Reuzengebergte en mondt uit in de Noordzee . Haar grootste zijrivieren zijn de Moldau en de Saale. Deze cruise biedt niet alleen een fascinerend panorama tussen de...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Duitsland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
03/09/2021 t.e.m. 09/09/2021
7
1.495,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
495,00
Toeslag Bovendek
185,00
Budget inkomgelden ±
25,00

Omschrijving

Berlijn – Potsdam – Magdeburg - Hamburg Vertrek met ons voor een buitengewone cruise ! Van Berlijn tot Hamburg bevaren we de Elbe. Met een lengte van 1164km en een stroomgebied van 144.000km2, is dit zeker één van de belangrijkste rivieren van Midden-Europa. De Elbe ontspringt in het Reuzengebergte en mondt uit in de Noordzee . Haar grootste zijrivieren zijn de Moldau en de Saale. Deze cruise biedt niet alleen een fascinerend panorama tussen de prachtige landschappen, maar we ontdekken ook het rijk historisch verleden van diverse steden. Tijdens ons bezoek aan Berlijn en Hamburg zullen we zeker onder de indruk zijn van de vele mooie gebouwen. De nieuwe hoofdstad van het ééngemaakte Duitsland behoort tot één van de belangrijkste steden van Europa. Nergens ter wereld veranderde het uitzicht van een stad zo vlug als hier. De meest gedurfde bouwwerken maakten van Berlijn een trendy wereldstad. Hamburg is de op één na grootste stad van het land en tevens de belangrijkste havenstad. Maar ook Potsdam en Magdeburg zullen ons bekoren. Laat U zich ook verleiden om de vele verborgen schatten van de Elbe te ontdekken ?

Hotel

We varen met de ms “Mona Lisa”. Alle 47 buitenkajuiten zijn voorzien van douche, toilet, haar-droger, kluis, WiFi en TV. Verder is er centrale verwarming en airconditioning, restaurant, salon met dansvloer en zonnedek met ligstoelen. Het ontbijt is in buffetvorm en de overige uiterst verzorgde culinaire maaltijden worden opgediend. Om veiligheidsredenen tijdens de vaart, zijn de rederij en de kapitein van het schip als enigen bevoegd om het programma van de cruise te wijzigen.
CroisiEurope ms "MONA LISA" 4 ankers

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • AAN BOORD TAFELDRANKEN
  • KOFFIE BIJ IEDERE MAALTIJD AAN BOORD
  • DIVERSE DRANKEN AAN DE BAR VAN HET SCHIP ( UITGEZONDERD CHAMPAGNE EN WIJNKAART)
Nieuw
Unieke Cruise
Terug naar boven