culinary_scoreculinary_score: culinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: trip_score
Seydisfjordur – Akureyri – Isafjord– Grundarfjordur – Reykjavik – Kirkwall - Inverness Dompel je onder in het land van vuur en ijs! Spectaculaire vulkaanlandschappen, indrukwekkende geisers, machtige gletsjers en imposante watervallen kenmerken dit wonderland. Een fotogeniek ruig landschap dat zijn weerga niet kent! We reizen op de routes van de oude Vikingen aan boord van de ¡°Costa Favolosa¡± en genieten van onvergetelijke dagen. Tijdens deze cruise hebben we de mogelijkheid om walvissen en verschillende vogelsoorten te...
Lees meer
Regime:
All Inclusief
Land:
Zeecruise

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
11/06/2023 t.e.m. 25/06/2023
15
3.795,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
755,00

Omschrijving

Seydisfjordur – Akureyri – Isafjord– Grundarfjordur – Reykjavik – Kirkwall - Inverness Dompel je onder in het land van vuur en ijs! Spectaculaire vulkaanlandschappen, indrukwekkende geisers, machtige gletsjers en imposante watervallen kenmerken dit wonderland. Een fotogeniek ruig landschap dat zijn weerga niet kent! We reizen op de routes van de oude Vikingen aan boord van de ¡°Costa Favolosa¡± en genieten van onvergetelijke dagen. Tijdens deze cruise hebben we de mogelijkheid om walvissen en verschillende vogelsoorten te ontmoeten, zoals papegaaiduikers en noordse sternen. We ontdekken tevens de rijke cultuur met bezoeken aan belangrijke steden zoals Akureyri, Isafjord en Seydisfjordur. De hippe, gastvrije hoofdstad Reykjavik is werkelijk de kers op de taart! De nabijheid van de poolcirkel biedt ons de verbazingwekkende magie van de middernachtzon.

Hotel

Zoals de naam al aangeeft cruisen we op een sprookjesachtig schip, aan boord komen dromen en realiteit samen! U vindt er 13 verdiepingen met 6 mooie restaurants, 12 bars, discotheken, het spectaculaire buitendek met zijn glazen dak en reuzenscherm, het theater bestaande uit 3 verdiepingen, casino, fitnesszone en diverse winkels. De buitenkajuiten met balkon hebben allen airco, badkamer met haardroger, toilet, TV, telefoon, minibar en safe. Tal van mogelijkheden en diensten zorgen ervoor dat U een buitengewone en comfortabele vakantie kunt genieten!
Costa Cruises ms "COSTA FAVOLOSA"

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
  • ALLE UITSTAPPEN
  • TRADITIONELE FOOIEN AAN BOORD VAN HET SCHIP
  • EXTRA COVID-VERZEKERING
  • ALLE SOORTEN WATER & FRISDRANKEN EN BEPAALDE COCKTAILS, BIEREN, WIJNEN ZIJN AAN TAFEL EN DE DIVERSE BARS ONBEPERKT INBEGREPEN !!! (UITGEZONDERD PRESTIGE GAMMA EN MINIBAR)
Nieuw
Unieke Cruise
All Inclusive
Terug naar boven