Marseille – Barcelona - Palma de Mallorca – Rome – Cinque Terre Dit jaar hebben we een 2de cruise voorzien naar het Westelijke deel van de Middellandse Zee, met diverse interessante aanleghavens. We cruisen met de ‘Costa Diadema’, en we kunnen tijdens de vrije momenten genieten van de deugddoende lentezon op één van de vele ruime zonnedekken. Na het vertrek uit Savona wordt onze eerste halte Marseille. Deze oudste Franse stad was ooit...
Lees meer
Regime:
All Inclusief
Land:
Zeecruise

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
23/03/2018 t.e.m. 01/04/2018
10
2.295,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
525,00

Omschrijving

Marseille – Barcelona - Palma de Mallorca – Rome – Cinque Terre Dit jaar hebben we een 2de cruise voorzien naar het Westelijke deel van de Middellandse Zee, met diverse interessante aanleghavens. We cruisen met de ‘Costa Diadema’, en we kunnen tijdens de vrije momenten genieten van de deugddoende lentezon op één van de vele ruime zonnedekken. Na het vertrek uit Savona wordt onze eerste halte Marseille. Deze oudste Franse stad was ooit het kruispunt van handel en beschavingen. Verder naar Barcelona, de hoofdstad van Catalonië. We cruisen nu richting Palma de Mallorca. Door het milde klimaat is dit een topbestemming in de winter- en lenteperiode. Nu gaat onze tocht verder naar Rome. De vele kunstschatten en de St.-Pietersbasiliek laten telkens een diepe indruk na. Als afsluiter van deze reis bezoeken we het alomgekende “Cinque Terre National Park”, gelegen aan de ruige Ligurische rotskust van Italië. Naast de typische bebouwing van de dorpjes trekken vooral de rijk gekleurde huizen de aandacht. Werkelijk iets unieks. We hebben kajuiten gekozen met balkon zodat U naar het blauw van de Middellandse zee kunt kijken en intens genieten van elk moment aan boord. Nog niet overtuigd ??

Hotel

Dit recente schip telt 1865 kajuiten en biedt de meest volledige, innovatieve en verrassende ervaringen die U mag verwachten tijdens een cruise. De verschillende stijlen vormen een harmonieus geheel. U vindt er 7 restaurants, 15 bars waaronder een wijn- en proseccobar en een ijssalon, een theater uit 3 verdiepingen, casino, disco, zwembad met schuifdak en groot scherm, fitnesszone en een winkelgalerij. Een Samsara Spa van 7800m2 met sauna, stoomruimte en diverse massages. De buitenkajuiten met balkon hebben allen airconditioning, badkamer met haardroger, toilet, TV, telefoon, minibar en kluisje. Dit is echt de modernste en prachtigste parel in de Costa-vloot.
Costa Cruises "ms DIADEMA"

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALL-INCLUSIVE FORMULE (*)(ENKEL GELDIG AAN BOORD VAN HET SCHIP)
  • ALLE VERMELDE EXCURSIES
  • TRADITIONELE FOOIEN AAN BOORD VAN HET SCHIP
  • ALLE SOORTEN WATER & FRISDRANKEN EN BEPAALDE COCKTAILS, BIEREN, WIJNEN ZIJN AAN TAFEL EN DE DIVERSE BARS ONBEPERKT INBEGREPEN !!! (UITGEZONDERD PRESTIGE GAMMA EN MINIBAR)
Nieuw
Unieke Cruise
All Inclusive
Terug naar boven