Marseille – Barcelona – Sardinië – Palermo – Rome – Cinque Terre Voor 2021 hebben we opnieuw een cruise voorzien op het westelijke deel van de Middellandse Zee, met diverse interessante aanleghavens. We cruisen met de “Costa Pacifica”, en we kunnen tijdens de vrije momenten genieten van de deugddoende lentezon op één van de vele ruime zonnedekken. Na het vertrek uit Marseille wordt onze eerste halte Barcelona, de hoofdstad van Catalonië. Na een volledige dag op...
Lees meer
Regime:
All Inclusief
Land:
Zeecruise

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
29/04/2021 t.e.m. 08/05/2021
10
2.295,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
475,00

Omschrijving

Marseille – Barcelona – Sardinië – Palermo – Rome – Cinque Terre Voor 2021 hebben we opnieuw een cruise voorzien op het westelijke deel van de Middellandse Zee, met diverse interessante aanleghavens. We cruisen met de “Costa Pacifica”, en we kunnen tijdens de vrije momenten genieten van de deugddoende lentezon op één van de vele ruime zonnedekken. Na het vertrek uit Marseille wordt onze eerste halte Barcelona, de hoofdstad van Catalonië. Na een volledige dag op zee komen we toe op Sardinië voor een bezoek aan Cagliari. Door het milde klimaat is dit een topbestemming in de lenteperiode. We cruisen verder naar Palermo, gelegen op Sicilië. Nu gaat onze tocht verder naar Rome. De vele kunstschatten en de St.-Pietersbasiliek laten telkens een diepe indruk na. Onze laatste halte maken we aan een ontzettend leuk stukje Europa. Cinque Terre bestaat uit 5 pittoreske dorpjes gelegen aan de Italiaanse Rivièra. Zoals gewoonlijk hebben we kajuiten gekozen met balkon, zodat U naar het blauw van de Middellandse Zee kunt kijken en intens genieten van elk moment aan boord. Scheep zeker met ons in voor deze mooie lentecruise !

Hotel

Dit schip heeft een ideale mix van design, veiligheid, comfort en elegantie. Het geheim van zijn schoonheid schuilt in de verscheidenheid aan stijlen. U vindt er 13 verdiepingen met 5 mooie restaurants, 13 verzorgde bars, discotheken, het spectaculaire buitendek met zijn glazen dak en reuzenscherm, het theater bestaande uit 3 verdiepingen en met een hoogwaardig akoestisch geluid, casino, fitnesszone en diverse winkels. De buitenkajuiten met balkon hebben allen airco, badkamer met haardroger, toilet, TV, telefoon, minibar en safe. Tal van mogelijkheden en diensten zorgen ervoor dat U van een buitengewone en comfortabele vakantie kunt genieten !
Costa Cruises ms "COSTA PACIFICA"

Extra inbegrepen voor deze reis

 • ALL-INCLUSIVE FORMULE(*) (Enkel geldig aan boord van het schip)
 • ALLE VERMELDE EXCURSIES
 • TRADITIONELE FOOIEN AAN BOORD VAN HET SCHIP
 • (*) ALLE SOORTEN WATER & FRISDRANKEN EN BEPAALDE COCKTAILS, BIEREN, WIJNEN ZIJN AAN TAFEL EN DE DIVERSE BARS ONBEPERKT INBEGREPEN !!! (UITGEZONDERD PRESTIGE GAMMA EN MINIBAR)
Unieke Cruise
All Inclusive
Nieuw

Reviews

Zeer blij dat we dit mochten meemaken.

Door Van Ysacker Hugo op 23 oktober 2017
 • Een goede gids.
 • Zeer leuke groep.
 • geen

Alles was tot in de puntjes verzorgd en voorbereid.

Een mooie ervaring rijker ! Voor herhaling vatbaar !

Door Vandenbroucke Dorine - Tyvaert Marnix op 23 oktober 2017
 • De reisgidsen op de bussen spreken enkel Engels ! Wel goed vertaal door onze gids, maar zij kan ook niet alles vertellen wat die gidsen op de bus vertelden !

Veel bijgeleerd wat betreft de cukltuur in de verschillende landen. Zeer goed eten en drinken. Fantastische gids. Voor herhaling vatbaar.

Door Clement Alfons op 22 oktober 2017
 • Het aan huis afhalen is een superpluspunt
 • Fantastische gids immer bereid voor te helpen en uitleg te geven en altijd goed gezind
 • Het eten en leven op de costa boot .

Super

Door Anoniem op 21 oktober 2017
 • Gids

Super goed en was fantantasties.

Door Anoniem op 21 oktober 2017

Onze eerste zee-cruise is zeer goed meegevallen.

Door Clauwaert-Van Rijckeghem op 14 mei 2017

Onze eerste zee-cruise is zeer goed meegevallen, zo wel aan boord van De COSTA als van de uitstappen op de verschillende eilanden en Athene. Ook het gezelschap aan onze tafel tijdens het avondmaal was prima. We hebben met volle teugen genoten van de shows en de dansvloer aan boord. Zullen deze reis ten zeerste aanraden aan al onze vrienden.

Dikke pluim ook voor flamingo bedankt.

Door Candry & Murez op 14 mei 2017

Gezelige busreis naar venetie. verder aan boort van het schip alles pieko bello vriendelijke bediening mooie en propere kajuit.en een super gezelige groep.en voor reisleiding en de chauffeur een dikke pluim ook voor flamingo bedankt.

Door TOMANSKI op 13 mei 2017

Onze vierde. cruise werd opnieuw een topper.

Door Pattyn A. op 09 mei 2017

Interessante uitstappen. De boot was zeer comfortabel. Maar vooral de begeleiding : kommervolle aanwezigheid en hulp maakten,samen met de ongedwongen sfeer tussen de grote Flamingo-familie, de belevenis compleet.

De reis was geslaagd.

Door Defever M. op 08 mei 2017

De reis was geslaagd, maar ik had verwacht dat we iets van Venetie zouden zien, het was enkel vanop het water dat we Venetie zagen. Op bepaalde plaatsen zouden we wel iets langer kunnen blijven, maar het moet mogelijk zijn natuurlijk. De tijd is altijd zo beperkt op die mooie plaatsen zoals Santorini, Dubrovnik enz.

Door Deklerck N. op 07 mei 2017

Het was een zeer aangename reis Hotels waren zeer goed de cruise en de uitstappen waren heel goeden een zeer goede gids begeleiding doe zo verder.

Dit was onze eerste ervaring met flamingo reizen, zijn super tevreden over alles.

Door Anoniem op 07 mei 2017

Dit was onze eerste ervaring met flamingo reizen, zijn super tevreden over alles , zeker van de gids, de heen- en terugreis waren goed, alsook de stopplaatsen, maaltijden, de begeleiding in het algemeen, de gekregen documentatie, alle inlichting , met betrekking in en ontscheping van boord , begeleiding aan boord, gaan zeker nog met jullie op uitstap,

Alles was super en onze reisleidster was een zeer bekwame gids, niets is haar teveel op welk moment ook.

Door Claerhout W. op 07 mei 2017

De zeecruise was op alle vlakken goed, service en begeleiding prima.

Door Eric en Mireille op 06 mei 2017

Op de uitstappen ter plaatse waren we niet altijd kontent met die plaatselijke gidsen, we vonden de uitleg die onze Flamingo-begeleidster gaf op de bus veel beter was. Er was soms wat te veel en langdradige uitleg ( datums en feiten die we toch niet onthouden) Daardoor kwam onze vrije tijd wat in het gedrang ( zeker in Athene ) Maar verder was alles in orde wat organisatie en cruiseboot betreft. Alles was in orde geregeld, de service was in orde op alle vlakken van Flamingo.

Onze vierde zeecruise was opnieuw top.

Door Pattyn A. op 06 mei 2017
 • Boot en maaltijden : prima

De uitstappen goed gekozen en interessant. Wat ons het meest beviel waren de steeds zorgzame aanwezigheid van onze Flamingo-begeleidster alsook die ongedwongen hartelijkheid in de Flamingo-groep. Wij hopen nog cruises te kunnen meemaken.

Het was een super reis. Eentje om nooit te vergeten.

Door Vandevelde & Devogelaere op 06 mei 2017

Bij leven en welzijn zullen we nog meereizen en zeker nog een cruise willen doen. Onze gids is er een uit de duizend en niets is haar teveel om de mensen met raad en daad bij te staan. Ook over de chauffeurs hebben wij niets anders dan lof.

Zeecruise.

Door Anoniem op 06 mei 2017

Prachtige reis en goede hotels voor overnachting. Prachtige boot, alles op en top.

Door Notredame D. op 26 oktober 2016

De cruise Bari + Griekse eilanden + Dubrovnik was een geslaagde reis.

Door Provoost - Callebert op 25 oktober 2016

Het vertrek in Venetië heeft iets speciaals. Bari was ons niet echt bekend maar viel heel goed mee. De Griekse eilanden zijn heel aangenaam in die periode. Het weer viel best mee, iedere dag +/- 25 graden. De excursies waren héél goed gekozen en bovendien hadden we iedere keer een autocar die gereserveerd was voor de Flamingogroep, super!!! Santorini wordt in vele reisgidsen bejubeld om zijn schoonheid maar Mykonos moet zeker niet onderdoen. De volledige dag op zee was echt genieten, volop zon, een zalige temperatuur, het dak boven het zwembad was van 's morgens tot 's avonds opengeschoven. Dubrovnik als afsluiter is de kers op de taart. Spijtig genoeg bleven we daar maar een halve dag. Kortom: deze reis is een aanrader voor iedereen die houdt van zon, zee, cultuur, terrasjes,...

Een heel mooie reis

Door Derieuw J-P. & Noppe Ch. op 24 oktober 2016

Een heel mooie reis,de gids had een mooi boekje met heel veel uitleg gemaakt en wij hebben heel veel gezien ,zij was ook heel behulpzaam als er vragen waren en een grote pluim voor onze begleidster waar we heel veel van geleerd hebben. Groetjes en hopen op een volgen cruise naar Noorwegen.

De cruise was fantastisch.

Door A. Verduyn op 23 oktober 2016

De cruise was fantastisch. De uitstappen naar de Griekse eilanden waren goed begeleid en deel te nemen voor mensen die minder mobiel waren, zoals ik. Daarbij speciale dank aan de reisleidster.

Door Anoniem op 22 oktober 2016
 • De All-in formule

De heen-en terugritten per autocar met regelmatig korte haltes beviel eenieder. Bij de twee overnachtingen konden we telkens logeren in goede hotels. Over de luxe cruiseboot niets dan lof. Alle accommodaties, comfortabele buitenkajuit.

Een onvergetelijke eerste reis met Flamingo.

Door Claehout J. op 22 oktober 2016

Een onvergetelijke eerste reis met Flamingo. Het hotel onderweg was zeer goed, zowel wat kamer als ontbijt. Wij waren in goede handen met onze supergids. Heel interessant was ook de eigen bus voor ons gezelschap tijdens de excursies, zodat we niet met anderstaligen geconfronteerd werden en dat de lokale gids zich aan ons kon wijden. Ook het schip Deliziosa was Top en alles was in de puntjes geregeld. Een aanrader voor elkeen.

Terug naar boven