Savona-Marseille-Málaga-Cádiz-Sevilla -Lissabon-Gibraltar-Valencia-Barcelona Deze cruise heeft een volledig nieuw vaarschema, met interessante aanleghavens in zowel de Middellandse zee als de Atlantische Oceaan. We cruisen ditmaal met de “Costa Fascinosa”, en we zullen tijdens de vrije momenten zeker kunnen genieten van de deugddoende zon op één van de vele ruime zonnedekken. Na het vertrek uit Savona wordt onze eerste halte Marseille, de oudste stad van Frankrijk. We cruisen zuidelijker en leggen aan in Andalusië, en meer bepaald in...
Lees meer
Regime:
All Inclusief
Land:
Zeecruise

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
06/10/2020 t.e.m. 18/10/2020
13
2.895,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
695,00

Omschrijving

Savona-Marseille-Málaga-Cádiz-Sevilla -Lissabon-Gibraltar-Valencia-Barcelona Deze cruise heeft een volledig nieuw vaarschema, met interessante aanleghavens in zowel de Middellandse zee als de Atlantische Oceaan. We cruisen ditmaal met de “Costa Fascinosa”, en we zullen tijdens de vrije momenten zeker kunnen genieten van de deugddoende zon op één van de vele ruime zonnedekken. Na het vertrek uit Savona wordt onze eerste halte Marseille, de oudste stad van Frankrijk. We cruisen zuidelijker en leggen aan in Andalusië, en meer bepaald in de steden Málaga en Cádiz. We zetten onze koers verder naar Lissabon, de hoofdstad van Portugal. We verlaten de Atlantische Oceaan en houden halt in Gibraltar. Na een ontspannende dag op zee meren we ditmaal aan in Valencia, gelegen aan de Costa del Azahar. De laatste aanleghaven wordt Barcelona, de boeiende Catalaanse hoofdstad. Zoals gebruikelijk hebben we kajuiten gekozen met balkon, zodat U optimaal kunt genieten van de zee en van elk moment aan boord.

Hotel

Dit schip heeft als thema de magie van de film en het theater. De gouden, zilveren en purperen kleuren doen ons herinneren aan de zalen van weleer. Er zijn 13 verdiepingen met 6 restaurants, 12 bars, discotheek, 4D cinema, het theater bestaande uit 3 verdiepingen, casino, bibliotheek, buitendek met glazen dak en reuzenscherm, fitnesszone en diverse winkels. De buitenkajuiten met balkon hebben allen airco, badkamer met haardroger, toilet, TV, telefoon, minibar en safe. Tal van mogelijkheden en diensten zorgen ervoor dat U van een buitengewone en comfortabele vakantie kunt genieten! Om veiligheidsredenen tijdens de vaart, zijn de rederij en de kapitein van het schip als enigen bevoegd om het programma van de cruise te wijzigen.
Costa Cruises ms "FASCINOSA"

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALL-INCLUSIVE FORMULE (*)(Enkel geldig aan boord van het schip)
  • ALLE VERMELDE EXCURSIES
  • TRADITIONELE FOOIEN AAN BOORD VAN HET SCHIP
  • ALLE SOORTEN WATER & FRISDRANKEN EN BEPAALDE COCKTAILS, BIEREN, WIJNEN ZIJN AAN TAFEL EN DE DIVERSE BARS ONBEPERKT INBEGREPEN !!! (UITGEZONDERD PRESTIGE GAMMA EN MINIBAR)
  • (*) DE ALL-INCLUSIVE FORMULE IS ENKEL GELDIG AAN BOORD
Unieke Cruise
All Inclusive
Nieuw
Terug naar boven