Zwitserland is een echt paradijs voor de natuurliefhebbers. Onze verblijfplaats is Seelisberg, idyllisch gelegen in het hart van Centraal Zwitserland. We logeren op een hoogte van 800m, prachtig gelegen en met een subliem uitzicht over het mooie diepblauwe Vierwoudstrekenmeer. De vorm van het meer lijkt op een fjord. Hier kunnen we nog echt genieten van de rust en de natuur bij een uniek panorama over de Urnersee en de nabijgelegen...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Zwitserland

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
10/12/2021 t.e.m. 14/12/2021
5
845,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
125,00

Omschrijving

Zwitserland is een echt paradijs voor de natuurliefhebbers. Onze verblijfplaats is Seelisberg, idyllisch gelegen in het hart van Centraal Zwitserland. We logeren op een hoogte van 800m, prachtig gelegen en met een subliem uitzicht over het mooie diepblauwe Vierwoudstrekenmeer. De vorm van het meer lijkt op een fjord. Hier kunnen we nog echt genieten van de rust en de natuur bij een uniek panorama over de Urnersee en de nabijgelegen bergtoppen. Tijdens dit 5-daags reisje snuiven we zeker de echte Zwitserse kerstsfeer op. Het wordt een combinatie van kerstsfeer, bezoek aan een distillerie en glasblazerij en met als apotheose een prachtige boottocht op het Vierwoudstrekenmeer waar we de kerstverlichting van de diverse dorpjes aanschouwen. Een ideaal reisje voor wie houdt van Kerst en van mooie landschappen!

Hotel

Dit familiaal hotel heeft een unieke ligging met prachtig zicht over het Vierwoudstrekenmeer en is opgetrokken in de authentieke chaletstijl. Alle kamers beschikken over radio, TV, Wifi, bad/douche, toilet en haardroger. Verder is het hotel uitgerust met fitnessruimte, tennisplein, lift, bar, restaurant en terras met prachtig uitzicht. ’s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en de avondmalen bestaan uit 3-gangen met uitgebreide saladebar.
Hotel BELLEVUE ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • BOOTTOCHT
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
Nieuw
Terug naar boven