Deze gastronomische cruise is werkelijk voor de echte liefhebbers van gastronomie, fijnproevers en wijnliefhebbers. Zowel Uw ogen als Uw smaakpapillen worden verwend tijdens deze cruise! Aan boord ontdekken we verfijnde menu’s en dit van voorgerecht tot het dessert. Op een avond zijn we te gast in “L’Auberge du Pont de Collonges”, het restaurant van wijlen Paul Bocuse. Bocuse werd algemeen beschouwd als één van de grootste gastronomen van de 20ste eeuw, en kreeg sinds 1965...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
24/10/2021 t.e.m. 28/10/2021
5
1.095,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
345,00
Toeslag Bovendek
125,00
Budget inkomgelden ±
35,00

Omschrijving

Deze gastronomische cruise is werkelijk voor de echte liefhebbers van gastronomie, fijnproevers en wijnliefhebbers. Zowel Uw ogen als Uw smaakpapillen worden verwend tijdens deze cruise! Aan boord ontdekken we verfijnde menu’s en dit van voorgerecht tot het dessert. Op een avond zijn we te gast in “L’Auberge du Pont de Collonges”, het restaurant van wijlen Paul Bocuse. Bocuse werd algemeen beschouwd als één van de grootste gastronomen van de 20ste eeuw, en kreeg sinds 1965 tem 2019 steeds een 3-sterren quotering van de bekende Michelingids. Tijdens deze cruise bevaren we de Rhône en de Saône. We komen niet alleen voorbij de wijngaarden van de Beaujolais en de Côte Rôtie, maar we zien ook de streek van Condrieu. Onze vertrekplaats wordt Lyon, deze derde grootste Franse stad heeft heel wat te bieden en een groot deel is erkend als Unesco Werelderfgoed. Dit wordt werkelijk gastronomie ten top!

Hotel

We varen met de ms “Mistral”. Dit gerenoveerde schip heeft 78 kajuiten, allen voorzien van douche, toilet, haardroger, kluis, WiFi en TV. Verder is er centrale verwarming en airconditioning, restaurant, salon met dansvloer en zonnedek met ligstoelen. Het ontbijt is in buffetvorm en de overige uiterst verzorgde culinaire maaltijden worden opgediend.
CroisiEurope ms "MISTRAL" 4 ankers

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • AAN BOORD TAFELDRANKEN
  • KOFFIE BIJ IEDERE MAALTIJD AAN BOORD
  • DIVERSE DRANKEN AAN DE BAR VAN HET SCHIP ( UITGEZONDERD CHAMPAGNE EN WIJNKAART)
Nieuw
Unieke Cruise
Terug naar boven