Troeven

Geen tijdrovende en saaie ophaaldienst!

Geen tijdrovende en saaie ophaaldienst!

Bij ons begint Uw vakantie aan huis, want U wordt aan de deur afgehaald en teruggebracht. Deze ophaling gebeurt in minder dan 2 uur, dus niet rondtoeren in België. Deze regio is echter wel beperkt tot West-Vlaanderen en een gedeelte van Oost-Vlaanderen. Woont U niet in onze ophaalregio kunnen wij U misschien komen ophalen bij vrienden, familie, een tweede verblijf aan de kust of in een hotel (B&B) die wel in de ophaalregio valt.

De veiligste en meest comfortabele autocars!

De veiligste en meest comfortabele autocars!

Om Uw reis in de allerbeste omstandigheden te laten verlopen zijn al onze cars voorzien van verstelbare relaxzetels met voetsteuntjes. Dankzij de uitstekende luchtvering merkt U bijna niet dat U rijdt. U kan beschikken over een toilet met lavabo, een stereo-installatie en DVD, boordkeuken en frigo (dus gekoelde en warme dranken). De airconditioning zorgt steeds voor een aangename temperatuur. Voor Uw veiligheid zijn alle cars uitgerust met een extra rembeveiliging.

Reserveer tijdig!

De eersten die boeken worden volgens datum van inschrijving de plaatsen toegekend naar keuze (uitgezonderd bij inschrijving met oneven aantal deelnemers).

Geen gevaarlijke en vermoeiende nachtritten!

Al onze reizen gebeuren met overnachting op heen- en terugreis.

Geen geknoei met maaltijden op de car!

Geen geknoei met maaltijden op de car!

Alle maaltijden worden U immers opgediend in bekende en uitgezochte restaurants.

Gezellig, rustig en smakelijk eten aan tafel.

Al de vermelde excursies zijn steeds in de prijs begrepen!

Inkomgelden voor musea en bezienswaardigheden dienen wel extra betaald te worden. (tenzij anders vermeld in programma).

Wij zorgen steeds voor geselecteerde en comfortabele hotels welke centraal gelegen zijn.

Nuttige bagagetips

Nuttige bagagetips

Omdat de beschikbare bagageruimte van de autocar beperkt is, wordt slechts één reiskoffer per persoon met een maximum gewicht van 20 kg en een kleine handbagage voor de eventuele overnachting op de heen- en terugreis toegelaten. Deze kleine bagage bevat enkel het nodige voor één overnachting en dient geplaatst te worden in een afzonderlijke bagageruimte van de autocar. Te grote handbagage, Beautycase en grote rugzakken worden niet meer toegelaten binnen in de autocar! Zorg er dus voor dat Uw identiteitskaart, geld en fototoestel in Uw handtas zit. Wij willen er echter wel de aandacht op vestigen dat het achterlaten in de autocar van waardevolle voorwerpen op eigen verantwoordelijkheid is. Onder geen enkele voorwaarde of voorwendsel kan Flamingo busvakanties verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

Voor bepaalde reizen is de wijn inbegrepen

Voor bepaalde reizen is de wijn inbegrepen

In principe betekent dit 1/4l per persoon en geen bier of andere frisdranken.

Ervaren, vriendelijke en plichtbewuste chauffeurs staan in voor Uw veiligheid !

Ervaren, vriendelijke en plichtbewuste chauffeurs staan in voor Uw veiligheid !

Zij zijn de onontbeerlijke schakel voor het welslagen van Uw vakantie en maken er een erezaak van om U op een veilige en aangename manier naar Uw reisbestemming te voeren.

Onze reisleid(st)ers bereiden zich grondig voor op hun opdracht.

Ze zorgen niet alleen voor een deskundige uitleg maar vertellen U ook een schat aan interessante weetjes over de streken en landen die U aandoet. Ook met uw specifieke vragen kunt U bij hen terecht, in de mate van het mogelijke zullen ze proberen deze te beantwoorden. Zo staan ze mee garant voor een zorgeloze en welgeslaagde vakantie .

Het gebruik van gsm toestellen aan boord van de autocar is ten strengste verboden.

Het gebruik van gsm toestellen aan boord van de autocar is ten strengste verboden.

De signalen die gsm-toestellen uitzenden en ontvangen kunnen de werking van de boordcomputer van de autocar verstoren. Het respecteren van deze richtlijnen vraagt slechts een kleine moeite, maar levert wel een aanzienlijke bijdrage aan de algemene veiligheid van de autocar.

Zijn niet inbegrepen in de prijs

 • toeslag éénpersoonskamer
 • reis- en annulatieverzekering (kan bij ons aan voordeeltarieven genomen worden, zie rubriek Verzekeringen)
 • middagmaal eerste dag (tenzij anders vermeld in programma)
 • inkomgelden musea en bezienswaardigheden (tenzij anders vermeld in programma)

Steeds duidelijke prijsomschrijving

Steeds duidelijke prijsomschrijving

Onze prijzen omvatten steeds:

 • de luxe- en comfortabele autocarreis
 • overnachting op heen- en terugreis
 • maaltijden onderweg (Vanaf het eerste avondmaal tot en met het laatste middagmaal)(tenzij anders vermeld in het programma)
 • verblijf op basis van volpension (Bij de daguitstappen worden de maaltijden gereserveerd buiten ons verblijfshotel. Indien U om de één of andere reden niet deelneemt aan deze uitstap kan de maaltijd niet gegarandeerd worden en kan er ook niet worden overgegaan tot enige teruggave van deze niet genoten maaltijd)
 • steeds kamer met bad of douche en toilet
 • vermelde excursies (niet de toegang- of deelnamegelden voor musea, bezienswaardigheden, boot- en treintochten, bergsporen, e.a. tijdens de uitstappen, tenzij expliciet anders wordt vermeld !).
 • ophaling aan huis
 • dienstvergoeding chauffeur en reisleider
Terug naar boven