De Auvergne situeert zich in hartje Frankrijk en wordt gedomineerd door het Centraal Massief, dat pieken boven de 2000m heeft. De grootste troef van de Auvergne is de indrukwekkende natuurpracht. In dit paradijs voor de natuurliefhebber kan men rustig genieten van de zuivere lucht en stroomt er nog altijd puur mineraalwater uit de kranen. Een groene streek met lichtgolvende hoogvlakten, kratermeren, warmwaterbronnen, talrijke kerken en kastelen. Met 9 dorpen die op de lijst van...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
05/05/2022 t.e.m. 12/05/2022
8
1.235,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
18/08/2022 t.e.m. 25/08/2022
8
1.275,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
295,00
Budget inkomgelden ±
55,00

Omschrijving

De Auvergne situeert zich in hartje Frankrijk en wordt gedomineerd door het Centraal Massief, dat pieken boven de 2000m heeft. De grootste troef van de Auvergne is de indrukwekkende natuurpracht. In dit paradijs voor de natuurliefhebber kan men rustig genieten van de zuivere lucht en stroomt er nog altijd puur mineraalwater uit de kranen. Een groene streek met lichtgolvende hoogvlakten, kratermeren, warmwaterbronnen, talrijke kerken en kastelen. Met 9 dorpen die op de lijst van “Les plus beaux villages de France” staan, nodigen wij U uit om enkele van deze pittoreske dorpjes te verkennen. Door het bergklimaat is het er doorgaans zonnig en droog. De vulkaanketen in de Auvergne bestaat uit 80 vulkanen en is het grootste regionale park van Europa. Tijdens deze reis laten we ons zeker verwennen in ons gastronomisch verblijfshotel !

Hotel

Dit charmante hotel is rustig gelegen in Issoire. De 54 kamers zijn volledig gerenoveerd en zijn uitgerust met bad of douche, toilet, satelliet-TV, kluis, WiFi en airconditioning. Het hotel beschikt over een verwarmd buitenzwembad, bar, salon en een restaurant met een gastronomische keuken. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds worden gevarieerde 3-gangen menu’s geserveerd. 1x een typisch regionale 4-gangen menu.
Hotel "LE PARIOU" ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
  • KOFFIE BIJ DE AVONDMALEN
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Nieuw
Culinair Tophotel
Terug naar boven