Deze reis brengt ons naar Zuid-Frankrijk, namelijk de regio Languedoc-Roussillon. Deze streek is vooral gekend door zijn belangrijke stad Perpignan, stad van kunst en geschiedenis. In het historische centrum is de harmonische architectuur goed bewaard gebleven, en overheerst de gotische kunst. Eenmaal we binnen de indrukwekkende versterkte poort zijn, kunnen we naar hartenlust door de winkelstraatjes slenteren of al het moois in de oude stad ontdekken. Tijdens ons verblijf brengen we een bezoek aan Collioure,...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
28/05/2020 t.e.m. 05/06/2020
9
1.325,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
27/08/2020 t.e.m. 04/09/2020
9
1.395,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
345,00
Budget inkomgelden ±
45,00

Omschrijving

Deze reis brengt ons naar Zuid-Frankrijk, namelijk de regio Languedoc-Roussillon. Deze streek is vooral gekend door zijn belangrijke stad Perpignan, stad van kunst en geschiedenis. In het historische centrum is de harmonische architectuur goed bewaard gebleven, en overheerst de gotische kunst. Eenmaal we binnen de indrukwekkende versterkte poort zijn, kunnen we naar hartenlust door de winkelstraatjes slenteren of al het moois in de oude stad ontdekken. Tijdens ons verblijf brengen we een bezoek aan Collioure, Fort de Salses, St.-Guilhem-le-Désert en maken we een onvergetelijke tocht met “Le Train Jaune”. Deze rit brengt ons doorheen de Catalaanse Pyreneeën. Hier kunnen we volop genieten van de prachtige natuur en de pure en zuivere berglucht.

Hotel

Ons hotel is gelegen in een rustige en groene omgeving, op de rand van de stad Perpignan. Alle 61 kamers zijn comfortabel, ruim en stijlvol ingericht. De kamers zijn uitgerust met bad of douche, toilet, haardroger, safe, WiFi, TV en airconditioning. Verder beschikt het hotel over een ruim buiten-zwembad met ligstoelen en parasols, tuin, jacuzzi, bar en ruim restaurant. ’s Morgens ontbijtbuffet en ’s avonds worden gevarieerde Franse of Catalaanse 4-gangen menu’s geserveerd.
Hotel "LE MAS DES ARCADES" ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
Nieuw
Terug naar boven