Deze regio wordt terecht de “tuin van Frankrijk” genoemd of de “vallei der koningen”. Ze is de bakermat van de Franse beschaving. Geen andere streek straalt zoveel elegantie uit als de vallei van de Loire. Langs Frankrijks langste rivier bieden de historische gebouwen en kastelen ons een uniek schouwspel. Tussen Orléans en Angers hebben meedere Franse koningen in de 15de en 16de eeuw hun riant en luxueus “buitenverblijf” gebouwd. Het lieflijke landschap, waardoor de...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
28/09/2022 t.e.m. 02/10/2022
5
875,00(excl. VAT)
Reeds voorbij
Toeslag Single
225,00
Budget inkomgelden ±
65,00

Omschrijving

Deze regio wordt terecht de “tuin van Frankrijk” genoemd of de “vallei der koningen”. Ze is de bakermat van de Franse beschaving. Geen andere streek straalt zoveel elegantie uit als de vallei van de Loire. Langs Frankrijks langste rivier bieden de historische gebouwen en kastelen ons een uniek schouwspel. Tussen Orléans en Angers hebben meedere Franse koningen in de 15de en 16de eeuw hun riant en luxueus “buitenverblijf” gebouwd. Het lieflijke landschap, waardoor de rivier zich in sierlijke bochten een weg baant, is werkelijk adembenemend. Groene akkers, donkere bossen, korenvelden en met wijngaarden bedekte heuvels vormen de tuin van Frankrijk. We bezoeken de indrukwekkende kastelen van Chambord, Chenonceau en Saumur. Ook de historische steden zoals Tours en Chartres worden bezocht. Natuurlijk maken we ook kennis met de heerlijke Loirewijnen tijdens een bezoek aan een wijnkelder. We verblijven in Saumur, centraal gelegen om de regio te bezoeken. Kom zeker met ons mee op deze onvergetelijke reis naar het Loiredal met de prachtige kastelen!

Hotel

Dit aangenaam hotel is centraal gelegen dichtbij de oevers van de Loire. De geluiddichte kamers zijn uitgerust met bad of douche, toilet, haardroger, satelliet-TV, telefoon, WiFi, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. Het hotel beschikt over een bar, restaurant en lift. ’s Morgens ontbijtbuffet en ’s avonds 3-gangen diner.
Hôtel ADAGIO ***

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Wijn bij alle maaltijden inbegrepen
Terug naar boven