Cruise door het 3-landenpunt en met een onvergetelijke treinrit “Glacier Express” Bezoek eiland Mainau - Watervallen Schaffhausen. Mis deze unieke cruise niet,.. scheep in voor deze adembenemende cruise in het hart van Zwitserland en beleef onvergetelijke momenten. We nodigen U uit om enkele ongelooflijke juwelen van de natuur te ontdekken. Eén van de hoogtepunten wordt zeker een bezoek aan het eiland Mainau, een oase van natuurlijke schoonheid, harmonie en rust. Maar ook bewonderen we...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
29/05/2019 t.e.m. 02/06/2019
5
1.195,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
425,00
Toeslag Bovendek
155,00

Omschrijving

Cruise door het 3-landenpunt en met een onvergetelijke treinrit “Glacier Express” Bezoek eiland Mainau - Watervallen Schaffhausen. Mis deze unieke cruise niet,.. scheep in voor deze adembenemende cruise in het hart van Zwitserland en beleef onvergetelijke momenten. We nodigen U uit om enkele ongelooflijke juwelen van de natuur te ontdekken. Eén van de hoogtepunten wordt zeker een bezoek aan het eiland Mainau, een oase van natuurlijke schoonheid, harmonie en rust. Maar ook bewonderen we de Rheinfall in Schaffhausen, dit is de grootste waterval van Europa. De apotheose wordt wellicht onze rit met de wereldberoemde Glacier Express. De Glacier Express geldt als één van de paradepaardjes van Zwitserland en wordt ook wel eens “de langzaamste sneltrein ter wereld” genoemd. De comfortabele wagons zijn voorzien van panoramische ruiten en plafonds. Deze tocht door de genereuze en opgerepte natuur, worden magische uren van puur genot voor Uw ogen ! Terwijl al deze mooie landschappen voorbijglijden genieten we van het middagmaal. Dit wordt een unieke reis door 3 landen : Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Om veiligheidsredenen tijdens de vaart, zijn de rederij en de kapitein van het schip als enigen bevoegd om het programma van de cruise te wijzigen.

Hotel

We varen met de ms “Monet”. Alle 78 buitenkajuiten zijn voorzien van douche en toilet, haardroger, kluis, radio, TV en Wifi. Het schip is uitgerust met centrale verwarming en airconditioning, restaurant, salon met dansvloer, groot zonnedek met ligstoelen en winkeltje. Het ontbijt is in buffetvorm en de overige uiterst verzorgde culinaire maaltijden worden opgediend.
CroisiEurope ms "MONET" 4 ankers

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
  • AAN BOORD TAFELDRANKEN
  • KOFFIE BIJ IEDERE MAALTIJD AAN BOORD
  • DIVERSE DRANKEN AAN DE BAR VAN HET SCHIP ( UITGEZONDERD CHAMPAGNE EN WIJNKAART)
  • RIT GLACIER EXPRESS MET MIDDAGMAAL AAN BOORD VAN DE TREIN
Nieuw
Unieke Cruise
Terug naar boven