De Loire is de langste rivier van Frankrijk en ontspringt in de Vivarais om uit te monden na 1.020 km in de Atlantische Oceaan. Onze verblijfplaats wordt St.-Nazaire. Tijdens ons verblijf brengen we een bezoek aan de moderne handelsstad Nantes, de historische hoofdstad van Bretagne. Nantes heeft haar ontwikkeling volledig te danken aan de ligging aan de Loire. Natuurlijk staat ook een bezoek aan de havenstad St.-Nazaire op ons programma. Hier bevindt zich één van...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
11/07/2018 t.e.m. 18/07/2018
8
1.225,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
295,00

Omschrijving

De Loire is de langste rivier van Frankrijk en ontspringt in de Vivarais om uit te monden na 1.020 km in de Atlantische Oceaan. Onze verblijfplaats wordt St.-Nazaire. Tijdens ons verblijf brengen we een bezoek aan de moderne handelsstad Nantes, de historische hoofdstad van Bretagne. Nantes heeft haar ontwikkeling volledig te danken aan de ligging aan de Loire. Natuurlijk staat ook een bezoek aan de havenstad St.-Nazaire op ons programma. Hier bevindt zich één van de belangrijkste scheepswerven van de wereld. De streek van de Loire Atlantique wordt getypeerd door haar zonnig klimaat, afwisselende en liefelijke landschappen, lange zandstranden, grillige rotskusten, maar ook haar vele leuke badplaatsen. De ganse streek is ook een waar festijn voor lekkerbekken. We besteden tijdens deze reis dan ook de nodige aandacht aan de plaatselijke gastronomie en er wordt ook geproefd van de lekkere wijnen. Ontdek dit stukje minder bekend Frankrijk !

Hotel

Dit uitstekende 3* hotel is gelegen in Saint-Nazaire en telt 72 kamers. Alle mooi ingerichte kamers beschikken over bad/douche, haardroger, airconditioning, telefoon, satelliet-TV en afzonderlijk toilet. Het hotel beschikt over een bar, restaurant, lift, een grote tuin met zwembad en ligstoelen. Het strand van St.-Marc en een shoppingcenter liggen op wandelafstand. ‘s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet, ‘s avonds gevarieerde 4-gangenmenu’s.
Hotel AQUILON ***

Reviews

Kortom EEN RUSTIGE, LEERRIJKE EN AANGENAME VAKANTIE. PROFICIAT

Door Anoniem op 21 september 2016

We zijn al verschillende keren op vakantie geweest met flamingo, en vonden deze veruit de beste (niet dat de andere niet goed waren). Het was een chauffeur en een gids uit de duizend, echt waar, de gids hielp altijd met de mensen die minder mobiel waren om af te stappen van de bus. Het was ook een hechte groep, iedereen stond altijd klaar om een ander te helpen als het minder goed ging. We hebben ook heel veel gezien, en toch veel vrije tijd gehad.

Door Anoniem op 19 september 2016

De reis was in orde, voldoende vrije tijd is voor ons belangrijk. Jammer dat de boottocht op den Erdre niet doorging. In het algemeen zijn we tevreden. De reisleider viel goed mee, de uitleg en de verhalen rond de thema's waren niet te lang en niet vervelend.

Het was een reis om aan ieder aan te bevelen.

Door Heyneman R op 18 september 2016

Wij kijken er al naar uit voor volgend jaar.

Door Anoniem op 17 september 2016

Het was weeral een boeiende en geslaagde reis. Enige minpunt de boottocht die niet kon doorgaan, maar reisleider zeer goed opgevangen, door diegene die meewilden, de mooiste plekjes te tonen van de stad met de nodige uitleg erbij. Leuk meegenomen. Wat wel heel tof was, was "plaat préféré". Daar hoorden we soms plaatjes die we niet kenden en leerden we ook kennis maken met andere genres van muziek. Flamingo busvakanties doe maar verder zoals je bezig bent.

Terug naar boven