De Gorges du Tarn is één van Frankrijks meest fascinerende kloofdalen. De rivier de Tarn heeft zich reeds miljoenen jaren een weg gebaand door de canyon. De Tarn zoekt zich een weg tussen de hoge rotswanden, dit is werkelijk een natuursprookje. Oude middeleeuwse dorpjes en steden liggen her en der in die weergaloze natuur verspreid. We verblijven in Laguiole, overbekend door de messen ! Een overheerlijke Franse keuken, een machtige natuur,...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
28/05/2017 t.e.m. 03/06/2017
7
1.035,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
04/09/2017 t.e.m. 10/09/2017
7
1.045,00(zonder BTW)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
235,00

Omschrijving

De Gorges du Tarn is één van Frankrijks meest fascinerende kloofdalen. De rivier de Tarn heeft zich reeds miljoenen jaren een weg gebaand door de canyon. De Tarn zoekt zich een weg tussen de hoge rotswanden, dit is werkelijk een natuursprookje. Oude middeleeuwse dorpjes en steden liggen her en der in die weergaloze natuur verspreid. We verblijven in Laguiole, overbekend door de messen ! Een overheerlijke Franse keuken, een machtige natuur, dromerige steden en dorpjes, een afwisselend programmma,… Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om van deze reis een topreis te maken !

Hotel

Reeds bij aanvang worden we hartelijk ontvangen ! Dit uitstekende hotel heeft 33 vernieuwde & comfortabele kamers, allen uitgerust met bad/douche, toilet, haardroger, safe, flat-screen satelliet-TV en telefoon. Verder beschikt het hotel over een lift, bar met biljart, verwarmd binnenzwembad, bubbelbad en sauna. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet met regionale kazen en charcuterie en ’s avonds verwent de patron ons gastronomisch met een 4-gangen menu (waaronder kaas- en dessertbuffet met eigen bereide patisserie). Natuurlijk kunnen we ook genieten van de regionale specialiteit “de aligot”.

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN (IN ONS VERBLIJFSHOTEL À VOLONTÉ)
Nieuw
Culinair Tophotel
Terug naar boven