De strook die Frankrijk scheidt van Duitsland is een overheerlijke bestemming voor een korte trip. Deze reis biedt naast een rijk gevulde geschiedenis vele mogelijkheden om in een gezonde omgeving een uniek stukje natuur te ontdekken. We kunnen genieten van prachtige uitzichten, heerlijke wijndorpjes met de rijkelijk versierde gevels en de vele fonteintjes. Deze streek heeft een zeer goede gastronomische reputatie, die we tijdens ons verblijf zeker zullen ontdekken! Op zondagmiddag mogen we na een...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Frankrijk

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
14/04/2022 t.e.m. 18/04/2022
5
975,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
165,00

Omschrijving

De strook die Frankrijk scheidt van Duitsland is een overheerlijke bestemming voor een korte trip. Deze reis biedt naast een rijk gevulde geschiedenis vele mogelijkheden om in een gezonde omgeving een uniek stukje natuur te ontdekken. We kunnen genieten van prachtige uitzichten, heerlijke wijndorpjes met de rijkelijk versierde gevels en de vele fonteintjes. Deze streek heeft een zeer goede gastronomische reputatie, die we tijdens ons verblijf zeker zullen ontdekken! Op zondagmiddag mogen we na een uitstekend 5-gangen diner genieten van de unieke show “Trésor”. Royal Palace viert dit jaar hun 40ste verjaardag en is uitgegroeid tot het 3de grootste cabaret van Frankrijk. De eigen klasse dansers, aangevuld met diverse acts van wereldniveau brengen een show van het hoogste niveau. Echt onvergetelijk en pure klasse !

Hotel

Het hotel is gelegen op wandelafstand van het centrum van Sélestat. Alle 47 kamers werden eind 2019 vernieuwd en zijn uitgerust met bad/douche, toilet, airconditioning, haardroger, safe, Wifi, telefoon en flatscreen-TV. De inkomhal en restaurant zijn smaakvol ingericht met verschillende kunstvoorwerpen. Een kleine fitnessruimte en sauna staan ter beschikking. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet en de chef Grassler zorgt voor afwisselende 4-gangen menu’s. Nagenieten kan ’s avonds in de gezellige bar/lounge.
Hôtel VAILLANT ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
  • ALLE MAALTIJDEN VANAF DE EERSTE DAG 'S MIDDAGS TOT DE LAATSTE MIDDAG
  • WIJN BIJ ALLE MAALTIJDEN
  • ALLE TOEGANGSGELDEN
  • REVUE ROYAL PALACE
  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
Succes Reis
Opnieuw in ons programma
Terug naar boven