culinary_scoreculinary_score: culinary_score: nature_scorenature_score: nature_score: bodycondition_scorebodycondition_score: bodycondition_score: culture_scoreculture_score: culture_score: trip_scoretrip_score:
Een onbekend stukje Italië - De geliefde regio van keizerin Sissi! Deze autonome regio Friuli-Venezia Giulia ligt in het uiterste noordoosten van Italië, tegen de grens van Oostenrijk en Slovenië. We treden in de voetsporen van Sissi en ontdekken dit mooi onbekend paradijs in de Alpen. Ze hield van prachtige paleizen en zonnige bestemmingen, daarom vertoefde ze hier zo graag. De hoofdstad Triëste wordt soms “koffiehoofdstad” van...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Italië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
15/06/2024 t.e.m. 23/06/2024
9
1.745,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
02/09/2024 t.e.m. 10/09/2024
9
1.765,00(excl. VAT)
Meer info of reserveren?
Toeslag Single
95,00
Budget inkomgelden ±
55,00

Omschrijving

Een onbekend stukje Italië - De geliefde regio van keizerin Sissi! Deze autonome regio Friuli-Venezia Giulia ligt in het uiterste noordoosten van Italië, tegen de grens van Oostenrijk en Slovenië. We treden in de voetsporen van Sissi en ontdekken dit mooi onbekend paradijs in de Alpen. Ze hield van prachtige paleizen en zonnige bestemmingen, daarom vertoefde ze hier zo graag. De hoofdstad Triëste wordt soms “koffiehoofdstad” van Italië genoemd. De talrijke historische koffiehuizen in Weense stijl zijn getuige van deze koffietraditie. In de golf van Triëste zien we de wilde natuur, steile kliffen en een diepe zee met enkele smalle baaitjes. In de regionale gastronomie zijn vele invloeden terug te vinden. De specialiteiten zijn oa de lekkere prosciutto afkomstig uit San Daniele, polenta, kaas Montasio, maar ook de lekkere wijnen. Onze verblijfplaats Grado is één van de populairste badplaatsen aan deze kust en is gelegen op verschillende eilandjes. De sfeer doet aan Venetië denken. Het is er heerlijk vertoeven op de mooie lange zandstranden en in het pittoreske haventje.

Hotel

Dit traditionele hotel heeft een ideale ligging in het verkeersvrije centrum van Grado en op slechts 150m van het strand. Reeds 4 generaties wordt het hotel uitgebaat door dezelfde familie, we worden dan ook hartelijk ontvangen. De comfortabele kamers zijn uitgerust met bad/douche en haardroger, airconditioning, flatscreen-TV met satellietzenders, kluis en Wifi. Verder beschikt het hotel over bar, lounge met zetels, solarium op bovenste verdieping, lift en terras. ’s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet en de overige maaltijden zijn 3-gangen menu’s.
Hotel DIANA ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Nieuw
Terug naar boven