Het “Lago di Garda”, is één van de bekendste meren die Italië rijk is. Het diepblauwe water moet qua schoonheid beslist niet onderdoen voor een Noorse fjord. Het heeft een schilderachtig karakter door zijn palmen, oleanders, citroenbomen, wijnvelden en cypressen. Het klimaat is zeer aangenaam en de zon schijnt vrijwel dagelijks. Het Gardameer is een garantie voor een fijne vakantie! Ons vakantieoord wordt Nago-Torbole, gelegen aan de noordoostkant van het meer. Het oudste gedeelte van...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Italië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
28/05/2022 t.e.m. 06/06/2022
10
1.485,00(excl. VAT)
Reeds voorbij
27/08/2022 t.e.m. 05/09/2022
10
1.495,00(excl. VAT)
Reeds voorbij
Toeslag Single
285,00
Budget inkomgelden ±
55,00

Description

Het “Lago di Garda”, is één van de bekendste meren die Italië rijk is. Het diepblauwe water moet qua schoonheid beslist niet onderdoen voor een Noorse fjord. Het heeft een schilderachtig karakter door zijn palmen, oleanders, citroenbomen, wijnvelden en cypressen. Het klimaat is zeer aangenaam en de zon schijnt vrijwel dagelijks. Het Gardameer is een garantie voor een fijne vakantie! Ons vakantieoord wordt Nago-Torbole, gelegen aan de noordoostkant van het meer. Het oudste gedeelte van Torbole heeft zijn oude karakter bewaard met de pittoreske pleintjes en de vele smalle steegjes. Nago is een hoger gelegen dorp dat uitkijkt over het meer, gelegen op wandelafstand van het attractieve Torbole. Kortom, alles is aanwezig om te genieten van een kommerloze vakantie.

Hotel

Dit modern 4* familiehotel beschikt werkelijk over alle comfort. Alle 97 kamers beschikken over bad of douche, toilet, balkon, satelliet-TV, WiFi, safe en airconditioning. Verder beschikt het hotel over liften, pianobar, prachtig restaurant, een overdekt zwembad, sauna, jacuzzi, solarium, verwarmd openlucht-zwembad met ligweide en ligstoelen. We worden culinair verwend met ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een 4-gangen keuzemenu. 1x galadiner bij kaarslicht met livemuziek. 1x typische streekgerechten menu “Serata Trentina”.
Hotel CONTINENTAL ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • THUIS AFGEHAALD EN TERUGGEBRACHT
  • ALLE UITSTAPPEN
  • AUDIO GUIDES (OORTJES)
Nieuw verblijfshotel
Opnieuw in ons programma

Reviews

kalme maar keerryk

Door faveere bernard op 28 september 2020
  • rustig vakantei nooit vroeg of laat van de uitstappen
  • mooi hotel en varia in het restaurant
  • geen

rustig verlof met een goeie reisgidse

Een reis ten tijde van Corona dat we nooit meer zullen vergeten, bedankt Flamingo

Door Patrick en Annie op 13 september 2020

In tijden van Covid-19 een prachtige reis gehad. Waar alle veiligheidsmaatregelen werden gerespecteerd. Maar je voelde toch dat je op vakantie was Mooie reis, goede chauffeur en dikke pluim voor gidse, niets was te veel voor haar.

We hebben zeer genoten van deze mooie reis en hebben toffe mensen leren kennen.

Door Christine Vansevenandt op 12 september 2020
  • Alles was zeer goed georganiseerd! Top!
  • Geen

Chauffeur en Reisleidster zijn goed op elkaar ingespeeld waardoor dit de perfecte reis werd.

Terug naar boven