Het “Lago di Garda”, is één van de bekendste meren die Italië rijk is. Het diepblauwe water moet qua schoonheid beslist niet onderdoen voor een Noorse fjord. Het heeft een schilderachtig karakter door zijn palmen, oleanders, citroenbomen, wijnvelden en cypressen. Het klimaat is zeer aangenaam en de zon schijnt vrijwel dagelijks. Het Gardameer is een garantie voor een fijne vakantie! Ons vakantieoord wordt Nago-Torbole, gelegen aan de noordoostkant van het meer. Het oudste gedeelte van...
Lees meer
Regime:
Volpension
Land:
Italië

Afreis- en terugkeerdatum en prijs

Datum
Aantal dagen
Prijs
29/08/2020 t.e.m. 07/09/2020
10
1.425,00(zonder BTW)
Reeds voorbij
Toeslag Single
245,00
Budget inkomgelden ±
45,00

Omschrijving

Het “Lago di Garda”, is één van de bekendste meren die Italië rijk is. Het diepblauwe water moet qua schoonheid beslist niet onderdoen voor een Noorse fjord. Het heeft een schilderachtig karakter door zijn palmen, oleanders, citroenbomen, wijnvelden en cypressen. Het klimaat is zeer aangenaam en de zon schijnt vrijwel dagelijks. Het Gardameer is een garantie voor een fijne vakantie! Ons vakantieoord wordt Nago-Torbole, gelegen aan de noordoostkant van het meer. Het oudste gedeelte van Torbole heeft zijn oude karakter bewaard met de pittoreske pleintjes en de vele smalle steegjes. Nago is een hoger gelegen dorp dat uitkijkt over het meer, gelegen op wandelafstand van het attractieve Torbole. Kortom, alles is aanwezig om te genieten van een kommerloze vakantie.

Hotel

Dit modern 4* familiehotel beschikt werkelijk over alle comfort. Alle 97 kamers beschikken over bad of douche, toilet, balkon, satelliet-TV, WiFi, safe en airconditioning. Verder beschikt het hotel over liften, pianobar, prachtig restaurant, een overdekt zwembad, sauna, jacuzzi, solarium, verwarmd openlucht-zwembad met ligweide en ligstoelen. We worden culinair verwend met ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een 4-gangen keuzemenu. 1x galadiner bij kaarslicht met livemuziek. 1x typische streekgerechten menu “Serata Trentina”.
Hotel "Continental" ****

Extra inbegrepen voor deze reis

  • ALLE UITSTAPPEN
Nieuw verblijfshotel
Opnieuw in ons programma
Terug naar boven